Utopia nieuwtjes 18 april

Utopia nieuwtjes 18 april

De Utopia nieuwtjes van 18 april vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rij zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Wilco en Ivan hebben de koeien weer verzorgd.
 • Mark is druk bezig in Le Luifel, er worden vandaag veel gasten verwacht.
 • Wat staat er allemaal op het programma vandaag? De jamsessie georganiseerd door Bjorn, een verjaardagsfeestje en de kapster komt vandaag weer langs.
 • Laura en Laura hebben weer op het bankje gezeten. Tijd om eens lekker te kletsen. Zo worden Naomi en Gio besproken. LauraB stoort zich nogal aan de twee, het zoenen gaat bijvoorbeeld te luidruchtig en ze wordt er zelfs misselijk van!
 • Laura heeft opgevangen dat Wilco op Mark gaat stemmen. En dat vind ze niet kunnen en gaat dan ook proberen te achterhalen wat de kleine bouwer gaat doen. Hij is aardig maar hij naait wel mensen. Ze noemt Wilco zelfs een huichelaar en klootzak. LauraB vind het sneu voor Mark en zeker niet terecht. Laura laat weten dat ze Mark ook al gewaarschuwd heeft… Wordt vast en zeker vervolgd!
 • Bjorn, Gabriëlle en Gaby hebben vanmorgen druk gesport in de gym.
 • Laura en Laura hebben een gesprekje over de nieuwe bewoners. Ze zijn erg benieuwd hopen dat ze echte plannen hebben en een positieve inbreng.
 • Een aantal bewoners genieten even van het zonnetje. Zo lagen Mark en Gaby op de trampoline.

Dit bericht vullen we meerdere malen per dag aan. Kom je later even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter zodat je volledig op de hoogte blijft!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Mj15 at 11:47

  Eerlijk is eerlijk, Laura en LauraB hebben hier wel een punt.
  Ik bedoel dus wat ze zeggen over Wilco versus Mark en zeker over Naomi en Gio.

  Bij een ander artikel heb ik al geschreven, dat ik wel eens zou willen weten wat voor spelletje Wilco aan het spelen is en wat hem heeft doen besluiten om nu hij wel in Utopia blijven.

  Ik heb wel zo’n vermoeden, hij wilt Mark er uit hebben, zodat Wilco de Luifel alleen kan gaan doen. Want ik denk dat Wilco geen “zwaar” werk meer wilt doen of zoals hij eerder zei alles heeft volbracht. Behalve natuurlijk het alleen heerschap over de Luifel. De Luifel brengt geld in het laadje, dus kan hij cashen en zeggen, “kijk eens wat ik voor onze gemeenschap (Utopia) doe”.
  Bovendien denken Mark en Wilco totaal verschillend over het voeren van de financiën en het beloningssysteem.
  Allen die een “gevaar” dreigen te worden voor Wilco, moeten het ontgelden. Althans dat probeert hij.

 2. anna at 10:45

  Dat zou lullig zijn als Wilco Mark eruit stemt [vooral na de zg verzoening] ik ben niet speciaal voor Mark want dat is ook een rare rommelaar ook met het kasgeld heb ik mijn vraagtekens maar hij werkt wel hard,hij kan veel beter de mensen die nooit iets doen en maar lui zitten/liggen te doen eruit stemmen daar zijn er genoeg van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *