Colinda vreest het ergste voor de toekomst van Utopia

Colinda vreest het ergste voor de toekomst van Utopia

Colinda begint haar morgen met een opgelucht gevoel, Wilco blijft! Hoe lang is nu nog even de vraag maar ze vind het wel erg fijn. Colinda en Gabriëlle hebben een klein gesprekje op de vide. Colinda is een beetje klaar met Tineke. Elke dag moet ze aanhoren dat Tinke weg gaat. Volgens Gabriëlle hoeft Tineke zich ook geen zorgen te maken, die gaat gewoon weg hoor. Mensen worden er moe van en willen van haar af!

Colinda ziet een herlaning van het verleden in de toekomst weer gebeuren. Afgelopen jaar waren er 4 mensen in één maand vertrokken. Het was een af en aan van mensen. Een situatie waar Gabriëlle niet eerder over had nagedacht. Het is inderdaad zo dat er enkele personen niet lekker in hun vel zitten, een aantal zitten hier al een hele lange tijd en dan komen er ook nog nominaties. Het kan inderdaad echt zo zijn dat de groep opeens vele nieuwe gezichten heeft. Wat zal het de aankomende tijd gaat brengen? Heeft de groep straks enkele nieuwe gezichten voordat ze de zomer ingaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. babs at 06:34

    Die tineke moet er uit gaby ook die doet geen flikker, , Ivan moet zich eens gaan schamen het is net een generaal! !!zoals hij te keer gaat,wilco moet eens van bil gaan jet Colinda .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *