Wilco doet zijn verhaal tegenover Mark

Wilco doet zijn verhaal tegenover Mark

Wilco besluit nu hij toch in Utopia blijft eens te praten met Mark. Hij wil graag zijn verhaal even kwijt. In Le Luifel zoekt hij Mark op en zegt het volgende. Toen mijn kinderen hier waren heb ik gevraagd hoe zij erin staan als ik naar huis kom, twee stemden voor. Dat zette mij al aan het denken. Het nadeel hier is ook dat ik energie verlies. Altijd dat gemauwel over systemen, laten we gewoon gaan leven. Aan de andere kant zijn er nog projecten die lopen waar ik graag nog aan wil helpen omdat deze niet af zijn. De gym en Le Luifel bijvoorbeeld. Mark snapt wat Wilco bedoeld. Zelf doet hij namelijk ook pas sinds kort waar hij zelf zin in heeft. Maar toen hij hoorde dat Wilco weg wilde gaan heeft hij Wilco bewust ontlopen. Als je naar huis moet, dan moet je naar huis. Wel geeft Mark toe dat hij Wilco eigenlijk niet meer wilde zien. Hij had het gevoel goede vrienden te zijn en vervolgens liet hij hem vallen. Dat gaf mij een k*t gevoel. Maar ik waardeer het dat je nu naar mij toe komt en alles uitlegt. Laten we hopen dat de vriendschap stand blijft houden. Laura en Laura hebben vanmorgen een ander gesprek gehad. Wilco zou namelijk gaan stemmen op Mark

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *