De Laura’s praten negatief over Naomi

De Laura’s praten negatief over Naomi

Er ontgaat niets in de loods bij de Laura’s, alles moet besproken worden.

Beide hebben het vaak opgenomen voor Naomi of haar advies gegeven, maar toch zien zij geen verbeteringen of vooruitgang bij hun mede bewoner Naomi. LauraB heeft wel een idee waardoor dat komt. Naomi gedraagt zich de laatste tijd ook echt niet goed. Het is alleen maar Gi, Gi en Gi. Heel de dag zweeft ze maar wat achter Giorgio aan door de loods. Volgens Laura is dat onnodig, ze kan echt wel wat met haar camera, ze heeft potentie genoeg. Haar houding is waardoor mensen haar talent niet zien, deze houding moet gewoon veranderen. Naomi en Gaby zijn hetzelfde, volgens Laura. Het zijn gewoon twee lieve meisjes, daar zit geen vlieg kwaad in. Wellicht zal Laura iets anders bedoelen, namelijk “Die doen geen vlieg kwaad.” Maar hoe dan ook, Naomi zal moeten veranderen in haar gedrag, haar gedrag moet verbeteren, aldus de Laura’s.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 03:32

  Hahaha…ik heb nu al medelijden met de nieuwe bewoner die temidden van dit zooitje een eigen Utopia wil bouwen…pfff

 2. Hortence at 21:10

  Naomi moet er uit.Ze slaapt de hele dag en doet niets anders.Toen ze pas binnen was deed de met van alles mee helpen ,nu niet meer.Zelfs haar boord laat ze staan,Als Ivan het haar zet ,ik moest naar de wc.Kijk die slaapkamer van haar niet normaal .

 3. Toke at 17:47

  We zijn met z’n allen gek dat we nog naar dat stelletje i m b e c ielen kijken. Nu ook, Nicole gaat ze opeens weer aan het huis werken (oor de nominaties). Vanochtend: Tineke vertelde aan Nicole ik heb dit en dat van je gewassen met de nodige zorgvuldigheid. Er kon nog geen bedankje af, dat is gewoon ook een naar kind die Nicole, ’n grote mond opzetten, dat kan ze. Och en wat nog te zeggen van de 2 Laura’s, dat is helemaal erg, niets van roddelen achter ieders rug, nee maar ze moeten er eens achter komen dat een inwoner iets over hun heeft gezegd, dan is Utopia te klein. Ik weet niet waarom ik nog kijk, want ik erger me echt zo gruwelijk, vooral aan die 2 Laura’s, om over de rest nog maar te zwijgen. Lang leve Chris, ik ben in staat om naar Rotterdam af te reisen (2 uur met de trein).

 4. Frank at 17:30

  Alsof die twee ontevreden koppen veel aan de feestvreugde bijdragen. Ze weten altijd precies wie er wat zou moeten veranderen, maar zelf komt er zo langzamerhand geen zinnig woord meer uit. Klagen, klagen en nog eens klagen. Het lijkt me het beste als ze Joey er uit stemmen, dan volgt LauraB vanzelf wel. En hopelijk gaat LauraG binnenkort vanzelf wel weg, hoewel het luie luizenleventje haar wel schijnt te bevallen.

 5. Ladybug at 16:43

  En alwéér zijn de roddeltantes het met elkaar eens op dat bankje. Wordt het niet eens tijd dat ze de persoon in kwestie zelf aanspreken in plaats van achter de rug om? Maar dat durven ze niet want ze willen zo graag de saamhorige vrouwtjes zijn en blijven. Bah!

 6. Sonja Hiemstra at 15:45

  Ja, het achter Gi aanlopen is stomvervelend, Gi heeft er zelf ook tabak van. Maar de beide Laura’s moeten ook maar eens leren koken, het is van de gekke, dat ze beide niet kunnen koken pfffff zo onvolwassen vind ik dat !

 7. maria at 15:07

  Nou de dames laura en laura wisten toch allang dat Naomi zo was ze hebben nl vaak genoeg met haar gesproken. Maar inderdaad die was liever met Gio bezig en plakte bijna aan hem vast.Tevens is naomi beslist niet klantvriendelijk en neemt vaak zelfs een arrogante houding aan. Ik vind trouwens ook dat Gaby meer talent heeft om de juiste foto s te maken dan naomi. Conclusie…..naomi ga naar huis aub.

 8. anna at 15:05

  Gio moet ook eens nadenken hij blijft ook maar klitten aan Naomi…als hij echt niet wil dan moet hij maar stoppen met dat gekwijl en iedere keer aan haar zitten…Imand die labiel is snapt niet wat hij wel of niet bedoeld dus Gio stop jij dan want dat kost je stemmen!

 9. Wil at 14:48

  He he, De 2 dames zien het ook, hoogst irritant Naomi haar houding naar Gio, Fotos maken is niet haar 1e prioriteit, dat is Gio !!!!!!!!!!!!!!! Misselijk makend gewoon, en Gio moet afstand nemen van haar en de stroop er af halen. Allebei er uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *