Wilco krijgt commentaar op zijn stemwijze

Wilco krijgt commentaar op zijn stemwijze

De stemming komt steeds dichterbij, wie gaat er op wie stemmen? Zojuist is er een gesprek geweest tuseen Ivan, Bjorn, Nicole en Wilco. Het gezelschap houdt even pauze na hard werken aan het cordwood huis. Al snel gaat het over de nominaties. Zo laten Ivan en Bjorn blijken dat ze waarschijnlijk voor Tineke zullen gaan. Wilco denkt dat Tineke er toch wel uit gaat en geeft aan dat hij eigenlijk voor Mark zou willen gaan. Hij heeft volgens hem wat foutjes gemaakt en moet wel bij de les blijven. Ik ben daar gewoon hard in. Wat?! zegt Nicole verontwaardigd. Mark is in haar ogen een van de beste bewoners, hij is goed bezig! Ook Ivan is het niet met de stemwijze van Wilco eens, wat een mogool ben jij elke keer met je stem gedrag! Het is een goede jongen en daar moet je geen stem aan geven voegt hij eraan toe. Maar wat Wilco echt gaat doen is nog even afwachten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 03:30

  mark is alleen maar bezig met geld. En alwéér wil hij het systeem wijzigen. Je wordt er toch niet goed van. Waarschijnlijk is de stem van Wilco een waarschuwing in de richting van Mark, dat hij niet goed bezig is.

 2. anneke g at 22:10

  Hij bleef er in voor Mark en Ivan en nu gaat hij stemmen op Mark geloof er niks van volgens mij weet hij dat er iemand mee luistert , en hij wil kijken hoe snel het de ronde in ging.
  Als het wel zo is, is hij raar bezig of Mark weet dit .
  Als hij het niet weet en die twee blijven er wel in, hoe zal de vriendschap dan zijn maar zelf denk ik dat het afgesproken werk is, zo zijn ze ook wel weer

 3. Sonja Hiemstra at 19:55

  Wilco vindt, dat Mark foutjes heeft gemaakt, is hij zelf zonder zonden ? Mooie vriend is hij, dat heeft hij ook bij Gio geflikt indertijd door hem te nomineren, nou ik hoop, dat Wilco zelf nou hierom stemmen krijgen zal, hij krijgt er in ieder geval van mij eentje !!!!!!!!!!!!!!

  • Mjo at 07:22

   Idd @Sonja. Ben het helemaal met je eens. Wat is die Wilco toch een misselijkmakend manneke.

   Ik zou tegen Wilco willen zeggen : wie zonder zonde is, werpe de eerste steen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *