Karin over haar verblijf in Utopia

Karin over haar verblijf in Utopia

Karin is enige tijd terug vertrokken uit Utopia. Maar hoe heeft zij deze tijd ervaren? Voordat ze definitief de buitenwereld in ging gaf ze nog een interview wat we in dit bericht voor je omschrijven.

Ik voel mezelf opgelucht begint Karin haar verhaal. Het is fijn dat ik mijn dochter weer kan zien en de mensen die om me heen zijn. Ik zat er bijna vijftien maanden en iets zei in mij dat het genoeg was geweest. Niemand zag dat aankomen en het kwam voor iedereen dan ook hard aan. Ik heb heel veel hoogtepunten meegemaakt in Utopia. Het begon met Ramona, de winkel. Maar ook het koken met Cees. En uiteindelijk heb ik daar mijn eigen draai aan gegeven. Het was gewoon leuk, ook dat er mensen kwamen die ik niet kende. En iedereen het zo naar hun zin had. Ik heb van heel veel mooie momenten mogen genieten. Toen ik erin kwam was mijn gebit erg slecht en op een gegeven moment floepte mijn kroon eruit. Vanaf dat moment ben ik hier naar de tandarts gegaan en heb ik nu een nieuw gebit. Waar ik heel blij mee ben! Ik zelf zag mij niet als Utopia moeder. Ik wilde zijn wie ik eigenlijk ben, een vrouw van mijn leeftijd die ervoor staat wat ze doet. En daar komt ook een dosis levenservaring bij. Sommigen maakte daar gebruik van en andere weer niet. Het ging mij er niet om om een soort van moeder te zijn. Maar om te laten zien wie ik zelf ben. Er waren ook een paar dieptepunten voor mij. Mijn dochter vertelde op het moment dat ik Utopia inging dat ze zwanger was. Het kwam dus alle twee tegelijk. Dan sta je er eigenlijk niet bij stil dat het ook niet goed af kan lopen. Met zesentwintig weken kreeg ze zwangerschapsvergiftiging en werd het baby’tje dood geboren. Dat was een groot dieptepunt en daarna kwam ook nog de beste vriendin van mijn dochter te overlijden. Die kende ik ook van kleins af aan en kwam er gelijk achteraan. In Utopia heb ik geleerd om voor mijzelf op te gaan. In het verleden liet ik altijd iedereen voorgaan. Ik cijferde mijzelf altijd weg. Dus daar mag ik zeker trots op zijn. Ik ga Jacco het meeste missen. Vanaf het moment dat we elkaar zagen was het goed, we hebben zoveel gelachen. Maar dat komt goed! Ik ben erg benieuwd hoe het nu verder gaat omdat er veel jonge en nieuwe mensen binnen zijn. Vandaar dat ik ook gezegd heb dat ze zelf maar moesten kijken hoe ze het met de winkel doen. Ik wil iedereen bedanken die naar Utopia is gekomen. Ik vond het reuze leuk! Dank jullie wel allemaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 112    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Rina at 19:17

  Karin je bent een TOPPER
  jankte nooit alleen als er iets ergs was Je gaat Jacco missen en hij jou nog erger.
  Jammer dat je eruit bent maar fijn dat je , je je kinders weer ziet.
  Karin ik wens je het aller beste en bedankt dat je heb mee gedaan. We gaan je missen.

 2. Rina at 19:13

  Karin was een TOPPER bleef altijd zichzelf zeurde niet over kleine lullige dingen
  jankte nooit alleen als er iets ergs was Ze gaat Jacco missen en hij haar nog erger.
  Jammer dat ze eruit is maar fijn dat ze haar kinders weer ziet.
  Karin ik wens je het aller beste en bedankt dat je heb mee gedaan. We gaan je missen.

 3. vijfde dimensie at 18:05

  je was de enige die tegen de structuur was jammer dat je daar later toch wel naar toeging. maar ik snapte dat ook wel weer want dan kreeg je meer geld en daarom deugde die structuur ook niet . het gaat je goed

 4. Grumpy at 15:14

  Karin, je bent een kanjer. Altijd jezelf gebleven. Een beetje zeurderig soms maar vaak had je gelijk en dat pikte de directie (Jessie, Billy en Boyd) niet en daar had je het soms moeilijk door. Boyd wilde zelfs “dat ouwe lijk wegpesten” maar je hield stand. Karin, bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *