Jacco vindt Romy een raar wijf

Jacco vindt Romy een raar wijf

Vandaag zijn de boodschappen weer bezorgd. Jacco wil graag wat hulp van zijn mede bewoners en vraagt of iemand kan helpen. Er wordt naar zijn zin niet snel genoeg gereageerd en hij doet zijn beklag bij Cemal, die wel aan het helpen is. Iedereen is lui hier  moppert hij. Romy die ook is komen helpen, wordt boos om de uitspraak van Jacco. Jij komt die loods binnenstormen dat we moeten helpen, je kan het ook normaal vragen. Maar Jacco vindt op zijn beurt dat Romy zich niet moet aanstellen en zich niet zo aangesproken moet voelen. Romy pikt het niet dat Jacco haar tegenspreekt en besluit te stoppen met helpen, waarna ze terug loopt naar de loods. Raar wijf zegt Jacco kwaad tegen Cemal. Ook Cemal vindt dat Romy zich een beetje aanstelde en dat ze niet zo boos had moeten worden. In de loods vertelt Romy ondertussen aan Demi en Fay wat er net is gebeurd. Ze is niet gediend van de grote mond van Jacco en vindt dat hij gewoon normaal moeten doen. Als hij chagrijnig is, dan moet iedereen dat zijn vervolgd ze kwaad. Ik laat me hier niet zo behandelen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 14:57

    raar he romy dat doe jij nu ook altijd nu kaats de bal terug doet het pijn.
    als jij iets heb moet toch ook iedereen luisteren net als billy dan kom er gelijk stem verhoging bij jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *