Billy krijgt een grote bestelling en roept de groep bij elkaar

Billy krijgt een grote bestelling en roept de groep bij elkaar

De zoemer klinkt door de loods. Billy heeft de zoemer ingedrukt om de groep bij elkaar te roepen. Ze heeft namelijk iets te melden. Iets positiefs dit keer want ze heeft vandaag een bestelling gehad om 300 zitzakken te bespetteren en wil dat graag delen aan de rest. Ze wil dat iedereen ervan af weet omdat het om een grote order is en ze graag hulp wil. Ze kan het naar eigen zeggen niet alleen af. De groep reageert enthousiast en zijn dan ook blij dat er een grote bestelling binnenkomt. Er kan immers flink wat geld verdient worden wat nu gezien de crisis mooi uitkomt! Aan het werk dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Grumpy at 16:22

  Billy heeft een order voor het bespetteren van 300 zitzakken. Een mega order waarbij ze de hulp van alle bewoners nodig heeft. Billy is nu bezig om uit te proberen hoe het zit op zo’n zak om de krant te lezen.

 2. maria at 16:15

  leuk hoor maar pas op het is billy dus niet te blij.
  straks geef zij weer
  comentaar dat zij degene
  is die geld binnen haalt net als jessy deed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *