Morgen staat de kookwedstrijd op het programma!

Morgen staat de kookwedstrijd op het programma!

Morgen staat de kookwedstrijd op de planning. Twee teams zullen het dan tegen elkaar opnemen. De mannen hebben het idee dat de vrouwen harder bezig zijn met voorbereiden. Kijk ik heb gewoon geen verstand van koken zegt Jeroen. Maar volgens mij moeten we er nu iets harder aan trekken voegt hij eraan toe. De rest van de mannen zijn het er mee eens. Zo wil Cemal kip gaan marineren en bespreekt of dit juist zoet of zout moet zijn. Ondertussen begint er het idee te spelen dat zij de vrouwen slimmer af kunnen zijn. Er wordt over en weer gesmoesd tussen Bas, Jacco en Cemal maar ze worden in de gaten gehouden door leden van team Billy. Wat de mannelijke aan het lachen maakt is voor nu nog even een geheim… Hoe zal het gaan aflopen? We komen er morgen waarschijnlijk wel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *