Jacco en Bas willen een grap uithalen en doen alsof zij de liefde bedrijven

Jacco en Bas willen een grap uithalen en doen alsof zij de liefde bedrijven

Afgelopen avond hadden Beau en Jeroen een gesprek in de keuken. Al snel wordt duidelijk dat er een grap met Jeroen uitgehaald zal worden.

Heb je het al gehoord vraagt Jacco aan Beau. Beau kijkt hem wat verward aan, ze weet niet wat hij bedoeld. Jacco vertelt dat hij een grap met Jeroen uit wil halen. Bas blijft dan zogenaamd bij hem slapen in het cordwood wat tegenwoordig de slaapkamer van Jacco en Jeroen is. En dan zodra Jeroen in slaap is gevallen willen de twee doen alsof ze seks hebben met elkaar voegt hij eraan toe. Vervolgens begint hij hard te lachen. Ik denk dat Jeroen gillend het cordwood uit zal rennen vervolgd hij. Moet je doen, ik ben echt benieuwd reageert Beau lachend. Hoe zal Jeroen reageren op deze grap? We komen er op terug, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:30

    raar hoor zon geintje en weer tegen jeroen,ik denk dat bas er in het echt ook niet vies van is,
    ik ken geen vent die voor zon geintje in is.en beau vindt het best verandering van speis mag ook eens,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *