Demi spreekt een hartig woordje met René, het gaat nooit iets worden tussen hen

Demi spreekt een hartig woordje met René, het gaat nooit iets worden tussen hen

Afgelopen avond is er nog meer gebeurd in Utopia. Zo werd de vermeende verliefdheid van René tegenover Demi weer besproken.

Demi besloot zelf het gesprek met René aan te gaan. Maar René had daar dan weer niet heel veel zin in. Kan het niet tot later wachten, volgend jaar misschien vraagt hij. Demi vindt dit op haar beurt vervelend. Je krijgt vijf minuten van me, ik wacht hier wel. Bij Fay wacht Demi vervolgens op René. Fay beaamt dat René hier niet op zit te wachten. Ik zie de angst in zijn ogen, Deem voegt ze eraan toe. Wat later lopen de twee naar buiten voor een gesprek. René trekt zijn muts voor zijn ogen. Ik wil je even niet zien hoor lach hij. René lijkt het een ongemakkelijke situatie te vinden en Demi begint over de fantasie van haar mede bewoner. Jij denkt dat ik wat voor je voel en dat het ooit iets gaat worden tussen ons. René ontkent dit en zegt dat dat nooit van hem heeft kunnen komen. Ook ontkent hij alle roddels en gevoelens voor haar. En geeft aan dat zij al duidelijk is geweest en hij weet dat het niets kan worden. Ik heb gezien hoe je soms naar Bas kijkt en ik ben nooit nummer twee voegt hij eraan toe. Demi vindt het op haar beurt allemaal maar onzin en laat hem merken dat hij überhaupt geen optie is. René legt nogmaals de hele situatie nog eens uit en verteld dat hij nooit verliefd kan worden. Ik ben al een aantal keer heel erg gekwetst, dus ik rem mijzelf direct af. Ik heb dit allang afgesloten benadrukt hij. Als ik nog één keer dit soort verhalen hoor, dan ben ik echt niet blij waarschuwt Demi hem. Nadat het stel nog een discussie heeft over de kookwedstrijd, vertrekken ze samen naar de loods. Cemal ziet hen uit de bosjes komen en maakt een opmerking. Kwaad roept Demi over het terrein dat het nooit iets zal worden tussen haar en René. Alle roddels en verhalen kunnen nu meteen vergeten worden. Ik voel helemaal niks voor hem, er is niks tussen ons en daarmee amen sluit ze af.  Go Demi roepen Romy en Fay vanaf de zijkant. De jongens beginnen te joelen en Demi zoekt Fay en Romy op voor de nodige support.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:57

    En dan die kop van Rene zo verschrikkelijk.
    En blijven ontkennen , of is dit groot spraak omdat dan iemand praat tegen hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *