Jeroen ligt lekker op zijn bek liggen terwijl de rest van de groep op hem wacht

Jeroen ligt lekker op zijn bek liggen terwijl de rest van de groep op hem wacht

Een nieuwe dag in mini samenleving Utopia is alweer begonnen. En deze begon alweer met wat frustraties. Vandaag om 09:30 uur zou Jeroen namelijk het een en ander presenteren over de nieuwe structuur. Om die tijd hebben de bewoners zich dan ook verzameld aan de grote tafel in de loods. Maar Jeroen is nog steeds nergens te bekennen. Hij blijkt nog in bed te liggen waar hij zijn post aan het lezen is. Billy irriteert zich daarom mateloos aan hem. Schiet lekker op dit. Ik heb een strakke planning die ik niet kan omgooien voegt ze eraan toe. Niet veel later komt Jeroen, met een handdoek onder zijn arm de loods binnen. Hij is onderweg naar de badkamer maar wordt ondertussen aangesproken door de rest van de groep. Zij vinden het niet kunnen dat Jeroen niet op tijd is gekomen. Jeroen zelf ziet het probleem niet zo en zegt dat hij best een keer wat later mag komen, zeker als hij post heeft. Cemal vindt op zijn beurt dat Jeroen het goede voorbeeld moet geven. Het is leading by example Jeroen zegt hij.  Als jij het goede voorbeeld niet geeft zal niemand je volgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Peter at 11:32

  Ik zag de stream, waarin Billy naar zijn slaapplek loopt.

  Nee ik ga eerst even douchen, dat was 10 voor 10. vervolgens zei jij, ik haat dit gedril!

  OMG hij had toch voor zichzelf gewerkt? Kan het bijna niet geloven….

 2. Twinkel at 10:28

  Er is wel één groot verschil met Jessie….Jessie maakte waar wat hij zei!!!
  Dat moet Jeroen nog maar eens bewijzen.
  Jessie is een persoon die respect af kan dwingen, dit had te maken met zijn mooie persoonlijkheid, geduld en wijsheid, dat véle onder ons gewoon niet zagen omdat ze altijd met hunzelf bezig zijn en héél jaloers zijn. ook onder de streamers. Alleen al de taal die vaak gebruikt wordt tegen iemand, zegt al genoeg over diegene!! Jeroen is een persoon die niet zelf wil luisteren, maar anderen moeten naar hem luisteren, anders wordt hij kwaad en gaat hij weer voor een paar maanden op de bank zitten!
  Jeroen ga hier eens aan werken, dan wordt je nog een leuk persoon….het is nog niet te laat!!!!!!

 3. Grumpy at 10:12

  Het is weer zoals van ouds. Jessie bepaalde de regels en nu doet Jeroen hetzelfde. Loopt ook al in zich zelf te kletsen. Ontbreekt nog maar dat hij niet met een map onder zijn arm over het terrein loopt.
  De “nieuwe” strctuur zijn ze vanmiddag alweer vergeten. Jeroen is geen leider, denkt aan zelfverrijking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *