Is Gaby jaloers op Gina?

Is Gaby jaloers op Gina?

De komst van de nieuwe potentiële bewoners wordt volop besproken in Utopia. Zo bespreken Tineke en Gaby ook nieuwelingen Marcel en Gina. En Gaby lijkt niet echt blij te zijn met de komst van Gina…

Vele bewoners vinden Gina leuk, ze is goed in contact leggen en ook haar biologische kapsalon kan veel geld in het laatje brengen. Maar Gaby en Tineke hebben meer de neiging naar Marcel. Tineke duidt dat nog maar eens aan, waarom zit die man er niet van begin af aan in? Hij is toch veel leuker! Ook Gaby lijkt het er mee eens te zijn. Ze is het ook wel eens met Wilco, hij noemde Gina een Gaby 2.0. Ik vind haar wel erg aardig, maar ik vind dat ze heel erg dicht bij mij is doelend op haar kunsten als “kapster”. Ook valt het haar op dat ze waarschijnlijk minder aandacht van Bjorn zal krijgen. Maar dat maakt Gaby niets uit, zij gaat zichzelf niet veranderen. En dat er meerdere mensen blij zijn met de komst van nieuwkomer Gina is wel duidelijk. Zo heeft Gina net een aanvraag binnen voor een knipbeurt op biologische wijze. En dat binnen enkele uren! Gina is dan ook razend enthousiast ohh wat is dit cool roept ze. Ze pakt meteen haar plannen voor een biologische kapsalon erbij om deze dame een behandeling op maat aan te kunnen bieden. Is de strijd al gestreden of komt Marcel nog met een comeback?!

Aanvraag voor Gina

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 18:51

  Waarom wordt mijn reactie eerst geplaatst en daarna verwijderd als ik aangeef dat een en ander geregiseerd wordt in Utopia?? Dat ik denk dat Colinda weggaat zodat het wellnesshuisje vrijkomt voor Gina, die daar een kapsalon van maakt en we de volgende verhaallijn krijgen die gaat tussen Gina en Gaby. Die drama en ruzie krijgen omtrent het knippen, om later weer dikke vriendinnen te worden.
  Dat lijkt mij toch geen reactie die onder de censuur valt,….. toch redactie??

 2. Hortence at 00:22

  Gaby hoeft helemaal niet jaloers te zijn op die Gina.Ga er bij staan en leer uit Gaby.Je bent nog nog en kan veel kanten op.Gaby is toch ook op de kapersopleiding. Leer van elkaar is goed voor beide meiden.

  • anneke g at 12:05

   Ze heeft haar kappersopleiding toch niet afgemaakt ze heeft al een sportschool wat heeft ze niet gedaan.
   Ik zal niemand aan mijn haar willen hebben die geen diploma’s heeft het enige wat ze dan kan doen is haar wassen

 3. Ladybug at 23:28

  Gaby Vader Vader heeft tijd genoeg gehad om zich te bewijzen. Concurrentiestrijd of zielige jaloezie? Gina ziet er leuk uit en heeft geen dot poets katoen op haar hoofd gespeld.Van mij mag ze komen hoor.

 4. Therese at 21:16

  Dat heeft de redactie / regie van TALPA snel geregeld net als bij MADAM TINEKE die had dezelfde wat ik me herinner al een HUWELIJK om te organiseren . DOOR DACHT ALLEMAAL TALPA!!!!!!!!
  Hoelang denken jullie van de regie /redactie dat we daar nog intrappen ik vanaf dat Robin dat aan Emil vertelt heeft wie ze eruit moest STUREN al niet meer!!!!!!!
  Het is met de reclame eraf 20 minuten even een lach momentje.

  • Hannah at 23:38

   Klopt Therese, alle kijkers weten dat het een soort “goede tijden, slechte tijden” soap is. En na dat akkefietje bij de duitse Utopia, waar midden in de nacht het script werd doorgenomen maar dit per ongeluk op de lifestreams te zien was, is het helemaal duidelijk.
   En als je toch nog twijfelde …. Het is toch wel heeeel toevallig dat er in de duitse Utopia ook een tattooshop komt. 🙂
   En toch vind ik het leuk om het te volgen, met in mijn achterhoofd de wetenschap dat veel geregiseerd is. 😀

  • talleke at 09:36

   helemaal met je eens therese. maar je vergeet de reclame die in utopia zit de textiel kampioen waarom denk je dat ze bijna iedere maand nieuwe dekbedden krijgen omdat de kleur hun niet meer aan staat. neem aan dat ze dat gratis krijgen

   • anneke g at 12:01

    Zullen ze de volle (euro’s) pond betalen voor het beddengoed, die eerst gewassen moest worden.
    En er als eerste onder slapen ik hoop dat ze het nu wel gaan wassen.
    Heb gekeken op die site maar de prijs valt mee.

    • Hannah at 18:57

     Nee hoor ze betalen geen cent voor het beddegoed. Voor de uitzending van vanavond kwam in beeld dat Utopia mede mogelijk gemaakt werd door dit merk textiel! (Met een afbeelding van precies hetzelfde dessin als dat uit de B&B uit Utopia) 🙂

     • talleke at 12:32

      dat bedoel ik dus allemaal zo nep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *