Utopia nieuwtjes 23 april

Utopia nieuwtjes 23 april

Het laatste Utopia nieuws van 23 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Laura en Laura spraken gisteren avond wederom over de nieuwelingen. Ze lijken niet echt onder de indruk van Marcel. Hij maakte net ook zo’n opmerking naar Bjorn begint LauraB haar verhaal. Bjorn zei dat hij het spannend vond om op de bank te zitten en dan zegt hij  ja, voor jou helemaal ja! Ik hou daar niet van. Laura is het daarmee eens: Tineke-streken. Hij is de hele dag bij haar in de buurt geweest. Ja, hij is besmet, stelt LauraB. Over Gina zijn ze meer te spreken, maar de eerste dag is pas net om. Er volgen nog enkele nieuwe dagen met de nieuwe potentiële bewoners. Wat zal vandaag nog meer brengen?
 • Joey had gisteren avond een ongelukje. Hij was bezig met een hamer en sloeg op het verkeerde materiaal, zijn vinger. Met als resultaat een dikke vinger die verzorgd werd door LauraB en Nicole. Voor de zekerheid hebben de dames de vinger gespalkt. Hopelijk gaat het vandaag beter.
 • Wilco en Ivan hebben deze morgen weer trouw de koeien verzorgd.
 • LauraB probeert om van het sporten af te komen, ze wil een pauze maar daar trapt Joey niet in.
 • Tineke laat tijdens het ontbijt weten aan Gaby dat ze Gina echt niet ziet zitten.
 • Arjuna is weer op het terrein, tijd om sportief bezig te zijn!
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke g at 12:13

  Maar we hadden nog geen schoonmaakster tot dat jij erin kwam en dat heeft ook maar 1 hele week geduurd.
  En Tineke Gaby is geen kapster ze heeft een opleiding maar ook niet af gemaakt.
  En wat kan het je schelen je wil er toch uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *