Is Gina Tineke’s doelwit?

Is Gina Tineke’s doelwit?

Tineke geeft tijdens het ontbijt advies aan nieuwkomer Marcel. Ze geeft aan dat hij zich moet focussen op gesprekken met meerdere bewoners en niet zoals Gina moet blijven hangen in een groepje. Tineke is duidelijk niet gecharmeerd van Gina en dat laat ze weten aan Gaby en Marcel. Laat haar maar lekker gaan chillen en hij gaat lekker veel bouwen. Een kapster hebben we al, daar zitten we niet op te wachten. Gaby kijkt het vandaag nog even aan en denkt dat ze misschien wel kan samenwerken met Gina. Tineke is het hier duidelijk niet mee eens: Ik observeer en zie het gewoon. Het is een gewiekste dame. Ziet Tineke Gina als haar nieuwe doelwit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 12:09

  Tineke is ziekelijk jaloers zij kwam voor schoonmaken en daar is niks van terecht gekomen, je zit op de schopstoel dus bemoei je er niet mee, je wil er toch uit en 25 stemmen zegt genoeg lijkt mij
  Van mij mogen ze er alle twee inblijven

 2. tintje at 11:52

  Waarom maakt tineke zich zo druk, ze wilt toch weg gaan met opgeheven hoofd. Ik vind als je niet lekker in je vel zit en naar huis wilt wacht je gewoon niet op de nominaties, dan vraag je je 24 uur aan en vertrekt dan.

  • Therese at 20:02

   Yes Tintje met jou kan ik praten ,jij ziet het tenminste ook goed en dat ze gewacht heeft op nominaties is haar om het geld te doen want dan krijgt ze haar borg terug ,camping vluchtje boeken naar curaqua en kost en in woning voor niets .Goed kope vakantie en als ze haar 24 uur aan vraagd krijgt die gewiekste dame de BORG niet terug snap je hem.
   Uit gekookte DAME he of niet.

 3. Frank at 10:36

  Tineke is gewoon een bemoeizuchtige tante. Wat we hier zien is typisch vrouwen-in-groepsverband-gedrag. Het sluiten van congsi’s, de onderlinge haat en nijd, het geklets en het, desnoods met gelogen informatie de anderen proberen te beïnvloeden. Het is opvallend dat alleen de vrouwen in het gezelschap zich op deze manier gedragen. De beide Laura’s hebben Gina binnen gehengeld (net zoals Lot en Laura dat indertijd met Naomi deden) en Tineke richt zich op Marcel. Beide kampen proberen vervolgens zoveel mogelijk anderen in het hunne te lokken. En waarom eigenlijk? Tineke wil graag naar huis, dus wat kan het haar schelen wie er blijft? en de beide Laura’s zijn alleen maar hun eigen glazen aan het ingooien. De geilneven Giorgio en Joey houden zich nu nog rustig, maar als Gina eenmaal binnen is zal er een typisch mannelijke oorlog ontstaan om haar gunsten. Slachtoffers: Naomi en LauraB. En ondertussen wordt niet gesproken over en gekeken naar de mogelijke kwaliteiten voor de groep. Gina is een lekker ding en met Marcel is het wel gezellig.
  Tel uit je winst.Dit eindigt weer in lol maken, desnoods ten koste van anderen. En in ieder geval van de enkeling die wel bereid is te werken voor de kost (zoals Ivan, Wilco en Bjorn).

 4. ron at 10:30

  Gina een gewiekste dame ne nee en Tineke

  veel geschreeuw en weing of geen wo; en als het niet lukt of dat ze haar zin niet krijgt gaat ze hysteriscg gillen.
  Nee 25 stemmen krijgen om op te rotten zegt voldoende

 5. Marja at 10:28

  Beetje stom van tineke om zo over gina te drammen. Nu gaan de meeste natuurlijk op gina stemmen. Gaby was eerst tegen gina, nu wil ze gaan samenwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *