Bjorn moet blijven volgens Wilco

Bjorn moet blijven volgens Wilco

Als Wilco moest kiezen blijft Bjorn hoe dan ook.

De aankomende dagen staan in het teken van de nieuwe visumhouders, maar ook van de genomineerden. De nieuwkomers moeten de groep zien te overtuigen van hun kunnen, maar de genomineerden zullen op hun beurt alles uit de kast moeten halen om hun plek in Utopia te behouden.

Wilco praat met Marcel over Tineke en Bjorn en geeft zijn mening. Hij ziet Tineke als een ‘downer’ in de groep, terwijl Marcel Tineke juist grappig vindt. Wilco zegt dat ze best grappig kan zijn, tegen bijvoorbeeld klanten op de markt, maar dat ze deze kwaliteit niet goed tot haar recht laat komen in Utopia.

Wilco: “Het enige wat een makkelijke keuze voor mij zou zijn is Bjorn er niet uitstemmen. Hij is nog lerende en doet zijn best.” Marcel zegt dat hij het belangrijk vindt om zelf ook te leren in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. bart g at 16:18

  Wat een kneuzen zeg daar in uthopida .

  Wat een geslijm van die Wilco…

  En ze maken zelf allemaal gebruik van de spullen die ze eigenlijk moeten verkopen aan de klanten..bijv : haar knippen nagels lakken masseren. BB daar,slapen ze zelf wie wilt daar nog in dat bed slapen ????

  Wat verdienen ze een hoop geld zeg….

  Maar waar blijven de klanten.

  Ja ik ga ook niet als ik die sukkels zie werken.niemand heeft ergens voor geleerd.

 2. Mjo at 13:22

  Ik snap het effe niet meer hoor. Maar dat zal zeker en vast wel aan mij liggen, want:

  Wilco geeft 3 stemmen aan Bjorn

  En dan vertelt Wilco tegen Marcel:
  dat Marcel, Bjorn er niet uit moet stemmen. Hij is nog lerende en doet zijn best.”

  Ik heb het al vaker gezegd, Wilco spreekt met 2 monden, iemand met 2 gezichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *