Chris en Naomi hebben ruzie.

Chris en Naomi hebben ruzie.

Door persoonlijke omstandigheden zijn de berichten vandaag wat later geplaatst. Sorry voor het ongemak.

Terwijl Naomi een teleurstelling te verwerken heeft, omdat de bureaus die ze heeft benaderd, niet met haar willen samenwerken, zit ze niet lekker in haar vel en is elk woordje van een ander te veel.

Wellicht is het een teleurstelling, maar Naomi haalt uit naar Chris. Iedereen loopt te schreeuwen hier binnen, terwijl ze wil werken aan haar dag, wordt ze boos tegen Chris, die uiteraard ook niet lekker in zijn vel zit, omdat de koeien regelmatig los lopen en in de tuin van Chris een ravage achterlaten. Dus, “BAM”, de twee vliegen in elkaars haren en het gegil van Naomi en het doortastend gepraat van Chris, komt hierdoor de stemming niet ten goede en loopt het aardig op. Chris noemt haar respectloos en zegt wat over haar gegil de hele tijd. Naomi, die het vaker heeft gehoord over haar gegil, springt nu helemaal uit haar vel en zegt, “Ik heb de hele week niet gegild, laat me alsjeblieft met rust, ga fietsen of in een hokje zitten. Je zit heel de tijd op iemand te tetteren en zelf hou je geen fucking rekening met iemand hier”.  Chris zegt dat hij juist wel rekening met anderen houdt, omdat hij iedereen loopt te vermijden en gewoon zijn ding doet in het tuinieren. Beiden gaan nog wel even heftig tekeer tegen elkaar en lijken er niet uit te komen, waardoor Chris, misschien de wijste, maar zijn mond houdt en een ander plekje zoekt om zijn watertje te drinken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Tony at 07:37

  De enige manier is Naomi er uit te stemmen, want die heeft echt geen toegevoegde waarde voor Utopia. Nu lopen er wel meer natuurlijk….. Maar ja de anderen durven niet tegen Naomi, omdat ze met Gio gaat, beetje bang misschien……. Chris niet in ieder geval ! ( de enige die echt hard werkt !)

 2. Wil at 20:05

  Snap ik goed dat ze niet willen werken met Naomi, het is nog zo een puber!!!!! Kan totaal niet tegen kritiek, kan nog steeds niet meer zeggen dan….hou op ,niet doen, enz, dus ik snap die mensen wel . Ze begint zelf tegen chris ui te vallen, ze ZIT te werken en kan niet tegen kabaal om haar heen, ze is zeker vergeten hoe zij s nachts tekeer gaat en de hele tent wakker word. Dus Naomi ,pak je kist en ga

 3. Ladybug at 19:46

  Waarom worden er geen vidootjes meer geplaatst? Ik heb geen geld om voor allerlei streams te betalen en de laatste dagen zie ik niets meer.Niemand plaatst meer iets.
  Ik zie steeds de tekst; video geweigerd vanwege inbreuk op gebruiksvoorwaarden…huh????

  Zou dat gillende, overdag nutteloze matrasje dan niet doorhebben dat die bureau’s ook naar Utopia kijken? Dan wil je als bureau toch niet meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *