Laura kwaad om roddelbriefjes.

Laura kwaad om roddelbriefjes.

Door persoonlijke omstandigheden zijn de berichten vandaag wat later geplaatst. Sorry voor het ongemak.

Er zijn briefjes gevonden in de loods van Tineke en Gaby die aanleiding geven voor een explosie, Laura en LauraB bespreken de gebeurtenissen van gisteravond.

Laura zegt kwaad, “Ik probeer dat mokkel (Tineke) te helpen maar ze kan door de stront zakken, dat depri gedoe, dat gejank en dan vies schijnheilig doen en communiceren via briefjes. Zonnebril op depressief doen en Gaby beïnvloeden”.  Laura en LauraB gaan de confrontatie aan met Tineke, tevens spreken ze Gaby ook aan, die volgens de Laura’s compleet laat meeslepen door Tineke. Laura begroet de oudste en de jongste Utopiaan die samen aan de keukentafel zitten met de woorden “Hi, ouwe briefjesschrijvers, het schijnt dat jullie communiceren via briefjes”. Tineke en Gaby ontkennen dat en ze houden voet bij stuk dat de briefjes die ze hebben geschreven alleen over hen gingen. Laura wil daar niets van horen. Laura zegt, “Het voelt gewoon allemaal nep, ik vind je ook gewoon een nepwijf”. Waarop Tineke antwoorde, “Nou, dan stem je mij er gewoon uit”. Waarop Laura zegt, “Doe ik zeker, je hebt gewoon een hele grote bek, altijd klagen maar niets in mensen hun gezicht zeggen. En dan die kleine meid erbij betrekken, die wordt meegesleurd, 18 jaar”. Als Gaby probeert dat tegen te spreken, krijgt ze ook van Laura een sneer, ze moet haar mond houden en Laura heeft tegen haar ook niets meer te zeggen. Dan geeft Laura nog een laatste mededeling, “Ik ga je één ding zeggen, als jullie wat te melden hebben, zeg het gewoon”. Tineke haalt haar neus daarvoor op en zegt, “Je hebt het over die briefjes, laat die briefjes eerst maar eens zien”.

Zeer kwaad loopt Laura weg, LauraB heeft bijna niets gezegd, maar volgt Laura. Laura besluit met de woorden, “Ouwe vieze kuttaart”. LauraB geeft Laura een schouderklopje en zegt, “Goed gedaan Lau”.

De sfeer zit er weer goed in, zal het nog goed komen tussen Laura, Tineke en Gaby?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Tony at 07:56

  Wat dekt die kleine Laura wel wie en wat ze is ?? Een beetje macht uitstralen, omdat ze er al zo lang in zit zeker ? Als er 2 achterbaks zijn, weten wij wel wie !!
  Nu mag Tineke wel eens wat vrolijker doen en kijken, maar die heeft natuurlijk al wel wat over haar heen gekregen hè de laatste weken ??

 2. Helmie at 06:27

  Waarom krijg je steeds dit te zien bij de filmpjes”……

  Content geweigerd.
  Deze video is verwijderd vanwege inbreuk op de Gebruiksvoorwaarden.???

  Wat mogen dan niet zien??????

 3. Ladybug at 19:30

  Ik heb de discussie niet kunnen volgen omdat de video is geweigerd wegens inbreuk op de gebruiks voorwaarde. Nou! Het zal wel. Dus is dit de 2e video die ik niet kan zien! Eerst betalen zeker?

  • Sylvia at 02:36

   iet zo piepen… ik denk dat deze site dacht gratis mee te kunnen liften op de betaalde video’s van de officiele site van utopia. Daar zullen ze geen toestemming voor hebben gevraagd denk ik. Mag je blij zijn dat je al die tijd hier gratis hebt kunnen kijken. maar alle filmpjes staan gewoon op Daily Motion en op Utopia Gekte en dat is allemaal gratis. De betaalde lifestream kost trouwens maar 2,50 per maand… en een half uur per dag gratis kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *