Tineke mag geen mensen trouwen

Tineke mag geen mensen trouwen

Door persoonlijke omstandigheden zijn de berichten vandaag wat later geplaatst. Sorry voor het ongemak.

Tineke wil huwelijken gaan verzorgen in Utopia. Echter lijkt dat allemaal bemoeilijkt te worden als ze met de gemeente belt…

Het was de bedoeling dat ze aan de gemeente Almere, waar ze ingeschreven staat, moest vragen of het mogelijk was om Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (babs) te worden. Nu blijkt dat een babs moet voldoen aan de eisen van de gemeente waar het huwelijk voltrokken wordt.

En dan krijgt Tien de genadeklap als de ambtenaar zegt er is ook net een sollicitatieprocedure geweest voor nieuwe trouwambtenaren. Dus we zitten nu vol. Over een tijdje zou je het weer kunnen proberen, als er weer een wisseling van de wacht komt. Wordt er dan maar een ambtenaar ingehuurd? Of de huwelijken binnen Utopia verzet?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 19:37

  Ach gossie de domme Diva mag geen mensen trouwen. gelukkig maar want ze heeft haar langste tijd in Utopia gehad. Stel je voor, even een een dag cursus van 500 euro doen terwijl (op liegbeest Gaby na) iedereen haar uitkotst . Zou ze écht geen zus van Patrick zijn?

 2. Marja at 10:29

  Als ze nu eens alles van te voren informeren voor ze het gaan aanbieden op de webshop maar daar zijn te stom voor in Utopia.
  Zoals ze alles naar hun hand willen zetten omdat ze denken dat Utopia een soort toverwoord is waarmee je alles voor elkaar krijgt.
  Kees Tol moest ook 3 maanden wachten voor hij babs werd.

 3. David Brigham at 09:23

  Ze wil geen reguliere trouwambtenaar worden, maar babs, en je kunt zelfs babs-voor-één-dag worden. En ja, dat laatste kan inderdaad iedere gek (lees: BNer) wezen, Mjo! Probleem is alleen dat dat niet in iedere gemeente mogelijk is — in Almere [Tineke] blijkbaar wel, in Laren [Utopia] blijkbaar niet, dus dat is waar Tineke zich op heeft verkeken (dus niet heel dom, wel slordig).

  • Mjo at 10:57

   Sorry @David, dat kan niet iedereen ook een BN’er niet. Misschien komt dit wel zo over bij BN’ers, maar dat is niet waar. Ook een BABS voor 1 dag moet bij de betreffende gemeente aangevraagd worden en in de Gemeente waar de Utopia loods gelegen is. En dient men door betreffende gemeente benoemd te worden, ook al is het maar 1 dag.

   Wat mijn punt is, dat ze in Utopia van alles willen organiseren, maar zich nergens naar informeren of het wel kan. En vervolgens moet dan alles worden afgeblazen en komt bij de kijker, zeker bij mij, onprofessioneel over en het stoort mij mateloos. Als je iets wil organiseren doe het dan goed of niet.

 4. Mjo at 08:05

  Typisch weer. In Utopia bedenken ze van alles en gaan pas daarna nadenken en uitzoeken of het wel kan en mag.

  En dit hadden ze dus (lees Tineke) ook kunnen weten. Of denkt men soms daar in Utopia, dat iedere burger van Nederland zomaar mensen kan trouwen. Zou een mooi zooitje worden.

 5. Willy at 07:57

  Ze had voor dat ze dit allemaal wilde doen zich eerst moeten laten informeren of dit allemaal wel kan. Nu zal degen die wilden trouwen in utopia zich wel 2x bedenken. Stom van tineke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *