Gaby en Tineke na de confrontatie met Laura.

Gaby en Tineke na de confrontatie met Laura.

Door persoonlijke omstandigheden zijn de berichten vandaag wat later geplaatst. Sorry voor het ongemak.
Omdat Gaby en Tineke steeds meer met elkaar optrekken, hebben de Laura’s hun geconfronteerd met hun verbond.

Buiten luchten Gaby en Tineke hun hart bij elkaar, Tineke zegt, “Dus ze vinden dat ik klaag en dat ik zoveel dingen irritant vind,. Ja, dat is toch niet gek, heb je de badkamer gezien, dat zijn geen kleine irritaties. Het zijn een stel vieze varkens”. Gaby zegt dat ze erg is geschrokken van de onverwachte interventie. Ik heb gezegd dat ze zich niet zo aangesproken hoeven te voelen, en dat ze mij niet hoeven aan te vallen. Tineke vult aan, “Ons, ze vallen ons aan”. Gaby vind dat Tineke het moet uitpraten met Laura. “Je hoeft geen sorry te zeggen of zo, maar het zou goed zijn als je even met haar praat”. Tineke denkt er niet over, “Ik heb helemaal niets met en niets tegen Laura, ik doe samen met haar de B&B en nu komt ze ineens binnenstormen”.  Gaby vindt dat ze het eigenlijk maar moet vergeten, “Het is gebeurd, je moet het van je af laten glijden”.

Zou dit voldoende zijn of zal Tineke toch nog met Laura gaan praten om weer een goede verstandhouding te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *