Giorgio doet iets terug voor de bewoners in Utopia

Giorgio doet iets terug voor de bewoners in Utopia

Door persoonlijke omstandigheden zijn de berichten vandaag wat later geplaatst. Sorry voor het ongemak.

Giorgio doet iets terug. Inderdaad na zijn 1 april grap van gisteren ochtend , dat hij Utopia zou verlaten, heeft Giorgio wel wat goed te maken! Wij kwamen hierover nog een leuk bericht en leuke beelden tegen die wij nog graag met jullie willen delen. Zoals jullie in dit bericht terug kunnen lezen liet Giorgio sommige inwoners flink schrikken met zijn aankondiging. Met name zijn vriendin Naomi was erg van slag door zijn aankondiging 1 april te gaan vertrekken. Om zijn grap goed te maken heeft Giorgio iets bijzonders voor de inwoners in petto. Iets waarvan ze nog lang plezier zullen hebben. Wij zien dan Giorgio heimelijk met zijn zak met Koi karpers lopen, die hij zorgvuldig in de vijver plaatst, zodat de visjes eruit kunnen zwemmen. Daarna zien wij Giorgio aan het hoofd van de tafel de mede Utopianen toespreken.

-- gio foto 2

Giorgio begint met zich te excuseren over de geplaatste 1 april grap, die volgens zijn zeggen toch wel heftig was. “Sorry daarvoor” zegt hij dan ook. Om het goed te maken heeft hij een leuk kado voor de hele groep. Eigenlijk had Giorgio dit al 2 maanden terug bedacht, maar toen was de temperatuur van het water nog niet goed. Als wij straks klaar zijn met eten wil ik jullie graag een rondleiding geven langs de vijver want ik heb Koi karpers gekocht en ik hoop dat iedereen het hartstikke leuk vindt. Want iedere Koi karper krijgt een andere kleur: “onze eigen baby Koi karpers” zoals Gio enthousiast laat weten.

-- gio foto 3

Dit kunnen jullie ook nog terug zien in ons berichtje hierover, waarbij wij ook een filmpje plaatsten. Mochten jullie dit filmpje gemist hebben kunnen jullie het nog eens nakijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. bart g at 18:55

    Waar haalt hij het geld vandaan om al die koi karpers te kopen …Weet je wel wat die kosten..
    Zal wel weer een actie zijn van de regie.. En die moet giorgio dan op zijn conto schrijven ..
    Wat een soap…
    Is weer een toneelstuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *