Bjorn neemt de bruiloft over

Bjorn neemt de bruiloft over

Bjorn heeft een mailtje gehad van de mensen die hun bruiloft in Utopia willen doen. In dit mailtje staat wat minder leuk nieuws voor Tineke.

In het mailtje wordt er namelijk vermeld dat ze Tineke niet als organisator van het hele gebeuren willen hebben. Bjorn leest het mailtje en vindt het maar lastig. Het is namelijk het idee van Tineke geweest en Bjorn helpt haar een handje. Hij vindt het lastig en weet niet goed wat hij er mee moet. De gasten willen gewoonweg niet meer verder met Tineke en niets meer met haar overleggen. Ivan heeft zijn mening al klaar en zou het niet tof vinden als hij alles over zou nemen. Gore lef hoor, samen met haar een project aangaan en vervolgens alles uit handen pakken. En LauraB denkt dat hij het beste eerst eens even kan overleggen met Tineke. Het is lullig maar hup gewoon eerlijk zijn voegt ze eraan toe. Hoe zou Tineke reageren? Ze heeft gisteren ook al slecht nieuws ontvangen en kan geen BABS opleiding doen. Maar nu is de grote vraag hoe gaat Tineke op dit nieuws reageren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 23:23

  Waarom reageert Ivan zo idioot? Bjorn wilde de Freule alleen maar helpen en kan er toch niets aan doen dat de mensen die daar willen trouwen niets met die taart te maken willen hebben? Bjorn pakt niks af. Ivan weet ook dat er van mensen die op een feest in Utopia kwamen klachten over de Freule hadden. Ze heeft een grote bek en kan niet met mensen om gaan. Waarom maken ze daar van Bjorn een pispaaltje? Het is een leuke gozer die voor iedereen klaar staan en het nooit goed doet.Bjorn pak je spullen maar want jij hoort niet bij dat zooitje.

 2. Marijke at 21:15

  Ik vind Utopia op dit moment erg vervelend Iedereen zit maar op elkaar te fitten en achterbaks geroddel Het is een zooitje pubers die egoisties zijn niets voor elkaar willen doen . Utopia moet de ideale samenleving zijn dat is verre van weg.Mensen die op elkaar fitten en commentaar hebben en ZELF niets doen . De 2 laura,s wat doen die de hele dag Alleen maar roddelen en nog een schreewlelijk die daar rond loopt En dan die Collie vreselijk Dat dit opvoedkundig moet zijn ???? Luister dan eens naar het taal gebruik Iedereen kijkt en zelfs kinderen .Zo kan ik nog wel meer zeggen . Maar ik wil er leiver geen woord meer aan vuil maken want ik ga niet meer kijken.

 3. bart g at 19:09

  Weer zo n toneelstuk…
  Wat doorzichtig ..
  Het word steeds duidelijker dat het allemaal opdrachten zijn van de regie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *