Iedereen heeft ruzie met Chris

Iedereen heeft ruzie met Chris

Tijd om te eten! Niemand roept Chris waarschijnlijk om de ruzie van vanmiddag en dus roept Tineke hem maar even. Echter is Chris nog druk in woordenwisseling met Gio. Gio spreekt de tuinman namelijk aan. Hij vond het niet kunnen hoe hij met zijn vriendin om ging tijdens een eerdere ruzie vanmiddag. Chris vindt dat Gio nalatig is met het repareren van het hetk en de koeien breken steeds los. Er wordt wat heen en weer gediscussieerd en Gio dreigt uiteindelijk dat hij de koeien weer los wil laten om zo de rest van de tuin kapot te kunnen trappen. De boel lijkt snel gesust als de heren gaan eten.

Eenmaal aan tafel schept Chris eten op, te veel in de ogen van Gabriëlle en daar klaagt ze dan ook over. Dat schiet bij Chris in het verkeerde keelgat en slaat zijn bord kapot op zijn beker. Je bent lekker bezig Chris zegt Gio verontwaardigd. Komen dan zegt Chris dreigend terug. Je bent een egocentrisch jong antwoordt Gio kwaad terug. Vervolgens gaan de twee dicht op elkaar staan en straalt de agressie ervan af. LauraB probeert de boel te sussen maar volgens Chris moet ze zich erbuiten houden. Ga lekker wat gezelligs verzinnen of zo, met je saamhorigheid! De twee worden voor de zekerheid maar uit elkaar gehaald om erger te voorkomen. Gabriëlle is ondertussen kwaad richting het slaapverblijf van Chris gelopen om daar een bord eten in te kieperen. Een koekje van eigen deeg zullen we maar zeggen.  Een paar minuten later als Gabriëlle vanuit de zenderkamer terug komt zien we haar het eten maar weer op ruimen. Waarschijnlijk op aanraden van de regie om ergere uitbarstingen te voorkomen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Helmie at 06:37

    Net goed dat die Gabrielle het eten moest gaan opruimen van de ZK. En dat die Gio eruit blijft als het naar het ziekenhuis moet, niet meer terug komen Gio…. Te gek voor woorden, begrijpt daar niemand dat als je hele dag hard aan het werken bent buiten dat je veel meer energie verbruikt dan al die andere daar die de gehele dat niets uitvreten??? Bah bah toch!!! Mijn ex is ook een hovenier en tijdens mijn huwelijk nam het dagelijks 16 boterhammen nee naar zijn werk en s”avond een bult met warm eten hoor of 2 zelfs en hij zo slank als maar zijn kan!!!! Dus die mensen die buiten hard werken verbranden nu eenmaal veel meer energie……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *