Colinda heeft geen seks gehad met Wilco

Colinda heeft geen seks gehad met Wilco

Even wat anders te vermelden dan alleen maar ruzie. Zo hebben Colinda en LauraB een gesprek gehad op de vide. Het ging over de relatie die ze heeft met Wilco.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen vraagt LauraB aan Colinda of ze al seks heeft gehad met Wilco. Welnee antwoordt Colinda fluisterend. Dat wil hij niet, in ieder geval niet hier. LauraB geloofd er weinig van en probeert toch iets los te krijgen. Maar op een keer is het wel leuk om ehm… Colinda benadrukt nogmaals dat ze het zelf ook niet erg vind. Want voor de rest heeft ze een goede relatie met de bouwer van Utopia. We hebben goede gesprekken en ik kan erg met hem lachen. Ook kan hij tegen kritiek, dat heb ik wel eens anders gezien. Ik heb vaak meegemaakt dat de mannen na verloop van tijd bezitterig werden. Maar dat heeft hij helemaal niet. Ik vind hem echt leuk! Ben je echt verliefd vraagt LauraB nieuwsgierig verder. Ja antwoordt Colinda kort maar krachtig. Zou Wilco ook zo over Colinda denken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Victoria at 15:30

    Haha, nee natuurlijk is die Wilco niet bezitterig naar haar toe: hij geeft geen bal om d’r. Hoe dom kun je zijn om dat niet te snappen.

  2. Wil at 20:33

    Wat is laura toch een bemoeial, hoe durf ze, nou colinda geen seks??????? Ik hoorde haar gister nog tegen tineke zeggen ( die in hun bed was gekropen omdat ze het lekker warm vond dat ze dat niet wil, niet fris hoor) , bovendien we zijn daar intiem geweest, en ik hoorde haar ook een x zeggen dat ze graag gebruikt word door wilco.

  3. Marja at 20:19

    Nee Wilco is niet verliefd op colinda. En colinda is waarschijnlijk iemand die orale seks geen seks noemt. Overigens gaat het laurab geen donder aan. Oversekste viespeuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *