Gio en Joey regelen een prostituee voor Mark.

Gio en Joey regelen een prostituee voor Mark.

Mark heeft eind vorig jaar afscheid moeten nemen van Vanessa en volgens Joey en Giorgio loopt hij rond met blauwe ballen (spreekwoordelijk). Giorgio zegt tegen Joey, “Volgens mij hangen zijn testikels ongeveer op zijn knieën”. Beide vinden dat daar verandering in moet komen.

Joey en Giorgio gaan naar het bankje in de buurt van de kas en plegen een telefoontje. Giorgio heeft een escortservice aan de lijn, een zwoele vrouwenstem klink door de telefoon, Giorgio zegt, “Hoi, we zijn op zoek naar een dame die een andere inwoner van zijn frustratie af kan helpen”. De dame reageert afwijzend, daar doen ze niet aan. Maar goed, dan wordt de volgende gebeld, na enkele telefoontjes blijken ze positief bericht te krijgen, maar uiteindelijk wil de mevrouw toch maar niet, Ze vertelde dat ze het een flinke stap vond, om zomaar even naar Utopia komen voor een vrijpartij. Wederom wordt op internet via de telefoon gezocht voor een geschikte sekspartner voor Mark. Helaas…. de batterij van de telefoon is leeg en de zoektocht moeten de beide mannen staken, wellicht voorlopig.

Zouden de boys  misschien later iemand vinden om de frustratie van Mark te verhelpen, en zou Mark dit wel op prijs stellen.
Zodra een filmpje over de gesprekken komt zullen wij die later nog plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *