Colinda boos om niet geleverde boodschappen

Colinda boos om niet geleverde boodschappen

De boodschappen zijn vanmorgen geleverd. Echter is er een klein probleem, er is een deel niet geleverd en daar is Colinda erg boos om. Ze gaat buiten naar Wilco en hij adviseert om niet boos te worden.Ik had een bestelling gedaan qua eten en de helft zit er niet bij aldus Colinda. Dat heeft Joey er niet bijgedaan!. Colinda is vooral boos over het feit dat haar luxe artikelen zijn weggestreept, terwijl LauraB wel een doos snoep heeft ontvangen.Wilco zegt dat het geen zin heeft om  nog bozer te worden. daar krijg je boodschappen ook niet mee terug krijgt. Hij adviseert Colinda om rustig te blijven en gewoon zelf haar bestelling te versturen door even contact op te nemen met de supermarkt. Echter is Colinda naar eigen zeggen link. Volgens Wilco lijkt het erop dat Joey aan het sarren is en haar dwars zit. Mark hoort er ook van en gaat het gesprek aan met boze Colinda. Hij hoort het verhaal aan en zegt dat ze het gewoon moet negeren. Gelukkig is het stemmen binnenkort aldus Colinda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 19:53

  Die Joey vind ik steeds enger worden. Waar steekt hij zijn neus en handen niet in! Wel snoep voor zijn liefje en Colinda boycotten! Let op mijn woorden, hier komt een hoop ellende van.Die gozer is zo kapot van zichzelf dat het niet gezond meer is.

 2. Tony at 16:50

  Ik denk, dat die Joey gewoon een ziekteskop is, want voor die freule van hem bestelt hij wel snoep.
  Wat een vreselijk eng mannetje is dat toch, lekker met Gio met de carnaval ergens op gaan treden.
  Wat een engerds zeg !!

 3. joyce madarie zweers at 14:07

  joey kookt , dan joey de bestellingen , vorige keer toen colinda kookte , wou colinda ook niet hebben dat er bemoeit wordt met de bestellingen , dus colinda nou jij je mondje dicht , nou weet je ieder geval hoe het voelt , als je ermee bemoeit met dingen die je niet aangaan . en jullie moeten bezuinigen , maar hadden niet mogen bezuinigen op chris zijn eten , die werkten zich uit de naat met zware handelingen . die heeft voeding nodig , en rust .
  voor hem is het goed dat hij weg is , dat jullie heb durven vragen om nog te helpen binnen de loods , ter wel hij het hele terrein alleen doet en dan nog binnen helpen , schandalig hoe jullie daaraan heb kunnen denken en dan hem nog eten weigeren en ook nog dat er eten in zijn bed werdt gegooit , heb ik geen woorden voor , hadden hun bij mij moeten doen , had ik hun een paar foemmels gegeven , dat maar eruit of ik had een soort gelijk iets geflikt . maar dan erger .

  • anneke g at 15:06

   Joyce dit is niet kwaad bedoeld maar net zoals ik weten we het beter ik had het zo gedaan of zo. Maar we zijn en gaan er zelf niet in, omdat als we er wel zaten we er meteen de keer erop eruit gestemd worden.
   Ik denk dat we daar dan geen leven hadden hun willen gewoon niet werken en geld verdienen.
   En Colinda wil de duurste van het duurste zonder er zelf voor te betalen ze heeft zakgeld waar ze der eigen spullen van moet betalen. Joey heeft gelijk dat hij het dan niet besteld alleen goedkopere spullen.
   Als ze lekker wil eten koop het dan van je zakgeld, drink in plaats van sterke drank lekker de melk of maak er chocomelk van koop cacao heerlijk

 4. anneke at 13:56

  Als ze wat extra willen hebben betaald je het toch zelf je krijgt toch zakgeld dan kan Joey het toch niet weigeren en anders moet ze dat zelf bestellen en doe er meteen een grote pak page zakdoeken bij een goedkoper merk wil je niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *