Gabriëlle, LauraB en Laura over de nominaties

Gabriëlle, LauraB en Laura over de nominaties

Tijd om even lekker te kletsen in het zonnetje, al snel worden de nominaties besproken.

LauraB vindt het lastig, ze vind dat Wilco nare streken uithaalt tegenover Mark. Dus ik dacht op hem maar hij heeft zihc herpakt. Heeft veel pijn gehad en heb er nu geen last meer van. Gabriëlle antwoordt dat ze het even aan kijkt. Er kan nog veel veranderen in 2 weken. Laura ziet het nut niet om stemmen te verdelen, het is immers om de 2 maanden stemmen. Gaby wordt het doel van Laura en waarschijnlijk Gabriëlle. Ze zweeft maar een beetje rond in de loods, wat kom je hier doen? Het is gewoon de pest dat ze super lief is. Gabriëlle kan zich er ook in vinden en Laura probeert haar te motiveren wat niet lukt. LauraB kan zich er ook in vinden, ze probeert haar ook vaak te helpen maar er gebeurd vervolgens niets. Laura denkt dat het soms wel goed is als mensen stemmen krijgen. Dan denken ze shit ik moet nu echt iets gaan doen, kijk naar Ivan. Het kan echt wel iets doen bij iemand. Ik ben benieuwd op wie tante Tien gaat, aangezien denkt dat ze toch naar huis gaat. Ze maakt het zichzelf zo moeilijk, het is hier geen hel! Gabriëlle vind haar maar een beetje zielig en Laura ziet haar liever gaan. LauraB denkt dat ze haar stemmen wellicht wel gaat stemmen op Gaby en Tineke. Gabriëlle antwoordt dat ze er nog niet veel over gaat zeggen. Volgens LauraB kun je de groep zo wel helpen, je hebt niets aan mensen die hier niet willen zijn. Volgens Gabriëlle vind Tineke het een kinderachtig programma. Volgens Laura zou Tineke toch wel iets kunnen worden, daar geloof ik wel in. Gabriëlle voelt een hele vibe om haar heen hangen. Gabriëlle snapt niet dat je hier niet je f*cking kans grijpt. Het is nog maar 8 maanden! Het is hier ook voor iedereen mogelijk aldus Laura, maar hoe graag wil je?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anna w at 20:50

  Het is een moeizame samenleving. Samen een Utopia blijkt niet mogelijk. Sommige bewoners zijn alleen maar aanwezig. Hebben geen drive. De tuinman Chris werkte erg hard maar had met het omgaan met anderen vaak moeite. Je hebt er toch een beetje talent voor nodig om een goede Utopiaan te zijn. Wat doet Naomi buiten foto’s maken en op bed liggen. Tineke ziet er niet gelukkig uit en plaats zich vaak buiten de groep. Nu Wilco niet kan werken vanwege zijn rug is ie zijn drive kwijt.

 2. Ladybug at 19:47

  Ik hoop dat de 2 Laura,s veel stemmen gaan krijgen. Gaan ze misschien eens nadenken waar ze mee bezig zijn. Ik vind ze in ieder geval steeds enger en overheersender worden.

 3. anna at 18:19

  die Laura pot spoort niet ,waarom door het werk van Chris lopen? En Gabriela zou verstandig moeten zijn en niet de 2 Laura’s slechte eigenschappen moet overnemen!

 4. Tony at 17:01

  Trio Roddel, eigenlijk zielig, dat Gabrielle zich laat inpakken door die 2 theetantes !
  Oh en waar is Naomi, oh ja, die ligt foto’s te maken in haar bed…… en te gillen….

 5. David Brigham at 16:41

  Na dit gesprek loopt Laura demonstratief door een van de perkjes van Chris, en de ander twee slangen maar dom lachen. Wat een stelletje.. .. Chris heeft trouwens nu een eigen site op FB, namelijk “christiaan.berbee” oftewel “Utopia Chris de Tuinman” (de site “Chrisutopia” is een fansite).

 6. Hortence at 15:47

  Gabrielle moet zeggen op wie ze gaat stemmen.Die Laura’s hoeven niet alles te weten.Ze horen het wel als dat stemmen is.Gio kan u wel dan die Laura.Ze denkt dat ze een van de oudste mede bewoners is dus mag tegen een ieder te keer gaan als ze wat niet goed doen in haar ogen.Bjorn moet haar grote bek niet te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *