Wederom een aanvraag voor een huwelijk

Wederom een aanvraag voor een huwelijk

De eerste bruiloft ging niet door, de tweede bruiloft ging niet door maar er is hoop! Tineke heeft zojuist weer een mailtje gehad met een aanvraag voor een huwelijk in Utopia. Zal het haar dit keer wel lukken? Het is namelijk Tineke haar droom om een bruiloft te organiseren. Gio ziet een leuk mailtje verschijnen en roept dan ook snel Tineke erbij. Tinke leest het mailtje door en oogt al gelijk blij. Ze zegt dat ze direct contact op gaat nemen als ze zich heeft omgekleed. Maar Gio vindt dat een beetje te lang duren. Kom, zit! We gaan het rammen! Als Tineke zich omgekleed heeft gaat ze gelijk terug reageren. Nu maar hopen dat het ook echt door gaat!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. babs at 07:19

  Waneer beseft die tineke dat ze lekker naar huis moet.Ze is een storende factor binnen utopia ze voert geen reet uit, net als die gaby die er wat mij betreft er ook uit moet. Deze 2 zijn liegenbeesten op rotten met deze 2 verzieken het hele programma

 2. Ladybug at 19:43

  heeft ze nu echt een plaat voor haar hoofd? De 1e keer kwam het door de gillende herrie van Gio en Naomi, de 2e keer wilden de mensen de Diva niet meer. Waarom neemt Bjorn het niet over?
  Zij heeft nog steeds geen BABS hoor, dus het kan helemaal niet. Ze mag die opleiding van 1 dag niet eens doen heb ik gelezen. Hoe oerdom kan iemand zijn!

 3. Mjo at 16:42

  Ik hoop dat ze geleerd heeft van haar fouten.
  Want anders ben ik bang dat het 3 x scheepsrecht wordt. Dus weer een mislukking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *