Post voor Nicole en Bjorn

Post voor Nicole en Bjorn

LauraB is naar de brievenbus geweest en komt snel terug naar de loods. Bjorn en Nicole mogen namelijk post van het thuisfront ontvangen!

Nicole en Ivan duiken enthousiast op de bank en de eerste brief wordt geopend. Zo heeft ze een brief van tante Truus en ome Theo. Ze heeft een kunstwerkje van acryl gestuurd. En noemt Utopia af en toe een gekkenhuis. Ook heeft ze post van haar moeder, ze moet meer op haar taalgebruik letten. Op tv wordt ik de helft van de tijd weg gebliept. Maar het is beter dat ze over mijn taalgebruik zeiken dan is er niets anders aan de hand voegt Nicole er lachend aan toe. Ook krijgt Nicole een foto kaart met haar hondje erop. In dit kaartje van haar nichtje staat dat ze eigenlijk een tekening wilde maken met een spottend karakter per bewoner. Ze vragen zich af of ze niet gillend gek wordt. Veel succes nog!

Bjorn zit stilletjes op de bank maar later laat hij zo nu en dan los. Wel dat zijn moeder met een wijntje haar brief geschreven heeft en dat het 5 kantjes zijn. Ik heb niet normaal veel zegt Bjorn tegen Ivan. Wel is zijn moeder trots op Bjorn hoe hij bepaalde zaken afgehandeld hebt. Ook wordt er gesproken over de actie dat Bjorn Gabriëlle op zijn rug nam tijdens de Utopiaanse spelen. Ook vind de moeder van Bjorn het komisch dat ze hem aan Gaby wilde koppelen. Dan kun je wel zien dat ze je nog niet helemaal kennen! Ook wil de moeder van Bjorn graag langskomen in Utopia. Ze begint Bjorn steeds meer te missen. Ook heeft Bjorn wat van zijn vrienden gehad, eindelijk! Ook heeft Bjorn veel foto’s ontvangen en een kaart van zijn broertje en zusje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 02:42

    Hoe langer die mensen er zitten hoe erger het wordt lijkt wel. Zouden er niet verstandig aan doen om eind april de gewone wereld weer in te gaan? De normen en waarden zijn zo langzamerhand ver te zoeken. Daarom valt Bjorn een beetje buiten de groep. Hij spreekt netjes en met verstand en laat zich niet verlagen om te roddelen.

  2. Wil at 11:05

    Ben ik het helemaal mee eens, dat taal gebruik is gewoon asociaal te noemen, het lijkt wel trendy daar, idd bjorn doet daar niet aan mee, de enigste beschaafde taalgebruik jongen. Ik heb een keer horen roepen……dat ben ik niet van thuis gewend al die ruzies, dat hebben wij niet, maar ik vraag me af, dat taalgebruik dan wel naomi, wat ging je gister te keer met woorden zeg, ik zal ze niet herhalen

  3. Toet at 10:47

    Behalve Björn heeft iedereen daar een afschuwelijk taal gebruik.Daarom vraag ik waar komen ze vandaan.Erg leuk voor kleine kinderen een goed voorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *