Ivan stopt met de organisatie van de markt

Ivan stopt met de organisatie van de markt

Ivan wil graag een mededeling doen tegenover Gio en Bjorn. Het centraal staat vanmiddag gepland en wil beide heren alvast op de hoogte brengen. Hij lijkt zich niet meer op de organisatie van de Utopia markt te willen richten. Ik heb geen zin in de markt zoals het nu gaat. Ik heb geen tijd om energie in iets te steken wat eigenlijk overbodig en onnodig is. Ik heb laten zien hoe het moet, maar bij deze stap ik er ook direct uit. Het zij voor Bjorn, het zij voor Gio dat het ons ding is en niet het ding van één iemand. We moeten goed met elkaar communiceren en dat gebeurt niet. Ik ben met veel dingen bezig en het is voor mij niet interessant om het op deze manier te gaan doen. Gio hoort het verhaal aan en er komt niet meer uit dan het is goed. Ivan beloofd straks ook nog in het centraal iedereen op de hoogte te stellen.

Nadat Ivan Bjorn en Gio heeft medegedeeld dat hij stopt met de organisatie van de markt, gaat hij naar Nicole. Buiten op het rokersbankje legt hij uit wat er gebeurd is. Nicole snapt Ivan en dus ook waarom hij ermee stopt. Het is niet eerlijk dat hij zichzelf 100% inzet en de rest maar twintig. Je moet niet al het werk doen, je moet ook kunnen ontspannen. Ivan antwoordt dat hij de organisatie van de markt erg leuk vond om te doen. Maar niet op deze manier.  De laatste markt was een succes en alles staat op papier. Gi en Bjorn hoeven nu alleen maar deze stappen te volgen. Nicole vindt het ook nergens op slaan en erg oneerlijk dat de twee altijd maar achter Ivan aan lopen en zelf niets doen. Ivan geeft vervolgens aan dat hij zich nu gaat richten op de organisatie van de obstacle run. Wat zal de rest van de groep ervan vinden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Gezondheid at 22:30

    Ja ja nicole geef mnr ivan maar weer gelijk. Weet je wrm ivan eruit. Stapt hij wil ze eigen 100pr focussen opze eigen project. En wat een bluffertje. Jaaaa alle papieten leggen klaar vd laatste markt. Dus ze weten wat ze moeten doen. Datttt is nu kapitein willen spelen.

  2. adriana46 at 17:34

    Dat Ivan zich nu op de obstacle run gaat richten zullen de Utopianen natuurlijk wel geweldig vinden. Maar zeker te weten dat Gio en Bjorn hier niet blij mee zijn. De heren bewezen helaas van tevoren al, dat ze niet goed samen kunnen werken. Daarom greep Ivan ook in. Maar Ivan kan niet alleen alles draaiende houden en de inzet van de twee genoemde Utopianen is minimaal. Dus nu Ivan zich terug trekt om de markt te organiseren, moeten ze weer werken. Werken, dat is geen aangenaam “werkwoord” voor de meeste Utopianen, helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *