Ivan waarschuwt Bjorn

Ivan waarschuwt Bjorn

Eerder heeft Ivan een gesprek gehad met Wilco over het stemmen. Wilco vertelde toen dat hij twijfelt tussen Mark en Bjorn om daar zijn stemmen op te geven. Daarom besluit Ivan Bjorn te waarschuwen en dat doet hij als de twee aan het bouwen zijn aan het cordwood huis.

Even wat anders, iets wat misschien slim voor je is, misschien moet je met Wil gaan praten adviseert Ivan. Bjorn zou niet weten waarom maar Ivan geeft aan dat hij mogelijk gevaar loopt. De kans is groot dat Wilco misschien toch voor Bjorn kiest. Bjorn begrijpt de waarschuwing, alleen waarom Wilco op hem wil stemmen snapt hij niet. Ik kreeg laatst 3 stemmen tijdens de Topi verkiezing? Ik ben benieuwd wat zijn rede is voegt Bjorn eraan toe. Nu hij van Mark af is keert hij zich tegen mij. Ivan geeft aan dat hij deze informatie goed moet gebruiken. Wellicht lukt het Bjorn om Wilco over te halen niet op hem te gaan stemmen. Wat Wilco doet is dus de grote vraag. Wellicht kunnen we binnenkort nog een gesprek verwachten tussen Wilco en Bjorn…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. joke at 19:19

  ik zou de stemming veranderen en gewoon zeggen wie hier niets doet moet weg volgens mij helpt dat om de anderen aan het werk te krijgen

 2. adriana46 at 17:26

  Wat jammer die afspraken en dat geslijm onderling onder de bewoners, voor een stemming. Ze zouden er onderling niet over moeten praten. Dit is puur stemmingmakerij.
  Jammer!

  • Therese at 19:33

   Ja adriana46 ik ben het helemaal met je eens , de regie/redactie zou dat moeten verbieden dat ze daar onderling over mogen spreken het stemmen ze moeten dat voor zich zelf houden en met het nomineren horen ze het van zelf en het is nog spannerder en leuker ook .
   Want als het tegen het nomineren aan loopt dan hoor je de laatste 2 /3 weken ook niets anders meer en dat is jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *