Wilco gaat toch op Mark stemmen

Wilco gaat toch op Mark stemmen

Wilco en Ivan hebben vanmorgen de koeien weer verzorgd. Wilco is erg benieuwd hoe Ivan erover denkt als hij toch 3 stemmen geeft aan Mark of Bjorn. Hij twijfelt namelijk nog een beetje.

Waarom 3 man? vraagt Ivan verontwaardigd. Wilco antwoordt gewoon omdat ik er altijd 3 geef man! Waarom vraagt Ivan nog maar een keer. Vanwege die 170 euro gaat Wilco verder, hij probeert het gewoon weg te schuiven en ik hou niet van mensen die dan zeggen oh dan stop ik het gewoon daar in. En dat hij toen op een gegeven moment zei van weet je wel wat er op de bank staat joh? Zo zat ie toen aldus Wilco. Dat is toch niet iets om 3 stemmen voor te geven merkt Ivan op. Ik heb hem wel vertelt dat het mij dwars zit antwoordt Wilco en hij neemt de zooi in de maling om weer op de knop te drukken voor 73 euro. Het gaat erom dat hij niet zomaar met geld kan spelen dat van ons vijftienen is. Je moet daar eerlijk mee omgaan. Ik vind hem niet eerlijk. Ivan benadrukt dat Mark heel goed zijn best doet en dat hij hier nog veel kan leren. Het is iemand die snel dingen op pakt. Drie stemmen is een beetje heftig alleen maar voor dat ding. Dat is ook mijn dubio antwoordt Wilco en Ivan voegt eraan toe geef hem dan 1 stem als feedback. Maar dat is niet wat Wilco in gedachten had. Hij krijgt er nooit 1 altijd 2. Hij sleept er andere mensen ook in mee. Volgens Ivan is 3 stemmen rot op en naar buiten. Maar dat gebeurd niet aldus Wilco dat weet jij zelf ook! Maar hij krijgt toch 3 stemmen van mij. Ivan vindt het heftig en Wilco sluit zich er ook bij aan. Ivan merkt op dat hij van actieve mensen goed vindt en dan wil hij nu op Bjorn gaan stemmen. Wilco zegt dat hij al een gesprek gehad heeft met Mark en na dit gesprek past hij zich gelijk aan. Hij duikt gelijk in de boekhouding. Ivan snapt er niks meer van, 3 stemmen op Mark? Ja antwoordt Wilco, ik ben hard en het is een goed statement. Ivan vindt het onnodig, je moet het geven aan de mensen die het verdienen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Marja at 13:39

  Het was voor visitekaartjes voor le luifel. Het bord heeft mark voor zijn verjaardag gekregen. Maar mark is wel een rat. Wanneer stellen ze eens een kascommissie aan? Of zou dat niet mogen van de ” grote baas” omdat dan uitkomt hoeveel Talpa erin stopt

  • Therese at 18:58

   Hey Toet mag ik dat samen met jou doen ,lijkt me echt vet kikken zien hoe die kabouter plop er op reageert maar we moeten wel oppassen dat plop het niet lekker gaat vinden.

   • Therese at 19:06

    Waar zijn jullie mee bezig redactie niets dubbele reactie ik had nog helemaal NIET plaatsen gedrukt.
    En wat die 170,00 euro betreft die waren idd voor Le Luifel maar dat Wilco daar nu in 1 X zo moeilijk overdoet , komt omdat het idee niet van hem komt hij had zich nl. net terug getrokken van Le Luifel als compagnon maar wilde nog wel bakken ,ja en dan krijg je als je geen mede eigenaar meer bent dat mark dat niet met hoefde te overleggen en dan daarom 3 stemmen geven LAFFE TUIN KABOUTER was hij 12 april maar naar huis gegaan de groot b*k en dan zou hij morgen de 20ste op rotten maar blijft weer min mannetje. Zo iemand noemen wij een MATEN NAAIER !!!!

 2. anneke g at 12:05

  Weet iemand van jullie waar die 170,00 van was of is.
  Volgens mij houd Wilco de hele bups voor de gek kijken hoe de bewoners er op reageren.
  En als Mark wel 3 punten van hem krijgt is nog niet te zeggen dat hij op de schopstoel komt er gaan er volgens mij er meer op.
  Onder andere Tineke Naomi Colinda en misschien Gaby en als vijfde ga ik toch voor Bjorn het gaat er dit keer erg te keer met de bewoners ze gunnen elkaar niks meer
  Hoeveel geld heeft Colinda achter over gedrukt

  • adriana46 at 12:13

   Ik weet het niet zeker Anneke g, maar ik dacht voor dat bord met de naam van “Le Luifel”, dat had Mark zichzelf cadeau gedaan. Maar zeker weten doe ik het niet, ik lees teveel berichten (alle), dus ik kan mij vergissen, maar ik weet wel dat ergens ooit eens een bedrag viel van 170 Euro, wat niet overlegd is. En daarop doelt Wilco. Misschien leest de redactie jouw vraagje en kan je daarop beantwoorden.

 3. adriana46 at 12:02

  Mij stoorde het destijds ook toen ik het bericht las. En terecht dat Wilco hem hier een stem voor geeft. (drie stemmen is inderdaad wel erg zwaar), die kan hij beter verdelen over de Utopianen, die geen waardevolle toevoeging voor de B.V. hebben. Maar niemand stemt feitelijk op Mark, dus zo maakt Wilco wel een duidelijk statement.

  Mark gaat zonder overleg geld besteden aan “Le Luifel”, geld uit de B.V. dat hoort niet.
  Als boekhouder is dat natuurlijk eenvoudig, het geld is er gewoon en hij kan het vrij besteden. En dat is niet zoals het hoort. Dus Wilco heeft gelijk. Aan hem te bepalen hoeveel stemmen hij Mark daarvoor geeft.

 4. Frank at 11:38

  Het zou goed zijn dat, als Wilco denkt dat Mark de boel belazert, hij dat eens ten overstaan van iedereen aan de orde stelt. Dat er in de boekhouding wordt gesjoemeld is iedereen hier inmiddels wel duidelijk. Na met het gesjoemel van Lot en Laura indertijd en dat van Vanessa met het eten, is het nu blijkbaar een geaccepteerd gegeven geworden dat iedereen maar doet wat hem goed dunkt, zonder daarvoor verantwoording af te leggen tegenover de anderen. Door het beloningssysteem, de eenmalige bonus aan het begin van het jaar (die geheel naar eigen inzicht aan van alles en nog wat besteed mag worden) en het amateuristische boekhouden van Mark is het overzicht volkomen verloren gegaan. Niemand weet meer wie wat wanneer heeft geïnvesteerd. Het gerommel met het eten is door Joey gewoon voortgezet, en waar al die sigaretten toch steeds van worden betaald is ook een raadsel. En als klap op de vuurpijl wordt tegenwoordig alle omzet gemakshalve gewoon als winst gerekend, over gemaakte kosten, BTW en loonbelasting hoor je niemand. Als ik zo mijn bedrijf zou runnen zou het al lang failliet zijn gegaan en een enorme belastingschuld hebben achtergelaten.

 5. den steuker at 11:34

  Je kunt over het aantal stemmen discussiëren ,maar de redenatie dat Marc niet erg transparant is in zijn boekhouding lijkt mij alleszins terecht.Denkt dat zijn vrienden wat meer mogelijkheden bij de geldbesteding

 6. Hortence at 11:03

  Wilco mag boos zijn op Marc omdat hij Wilco vaak met een te groet gek aanspreekt .Als er een mail komt dat die patatzaak niet goed is .Ga dan niet Wilco komen NU ja NU moet je komen.Waarom zo een toon aanslaan.Het komt ook door die Laura .Steeds zegt ze tegen Marc kijk uit voor die Marc waar heet dat mens het over.Marc en Wilco konden altijd goed met elkaar onder weg .Vandaar dat ze samen die patatzaak hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *