De zoete smaak van wraak!

De zoete smaak van wraak!

De zoete smaak van wraak! Joey krijgt heel onverwachts een “koekje van eigen deeg”. Ja,  want er viel nog steeds een oude rekening te verrekenen voor een oude B&B gast (Esmeralda), die toen door Joey enorm aan het schrikken was gebracht. Joey schminkte zich destijds als clown. Esmeralda had al gezegd enorme schrik voor clowns te hebben. Desondanks bracht Joey Esmeralda als clown enorm aan  het schrikken. Jullie kunnen dat hier nakijken.

Nu, een aantal weken later, spant ze samen met LauraB en Wilco. Ze wil Joey laten schrikken door zich te verstoppen in de Gouden Pot, de wensput in de tuin, waar bezoekers een donatie kunnen doen. LauraB zou dan, terwijl de jamsessie al volop aan de gang is, tegen Joey vertellen dat er een grote, bijzondere donatie is  gedaan.
En zo gebeurde het ook.

-- de zoete smaak van wraak

Wilco assisteert de B&B-gast door haar in de put te helpen. LauraB,  neemt  vervolgens de nietsvermoedende Joey aan haar arm mee van het feestje, naar de Gouden Pot. En ja hoor, precies op het moment dat hij de deksel optilt springt de kleine duivel schreeuwend uit de put, met een duidelijke schrikreactie van Joey tot gevolg.

--- de zoete smaak van wraak foto 3

Hoe vinden jullie dit grapje van Esmeralda, is haar opzet geslaagd…. de zoete smaak van wraak?

Wij zullen later nog proberen een filmpje toe te voegen, zodra er een voor ons beschikbaar is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. adriana46 at 11:50

    Ach ik zie er de grap wel van in. Esmeralda is een enorme Utopia fan, bijna kind aan huis. En ja zo heeft zij de boosdoener Joey toch een schrikmoment terug gegeven. Heeft wel humor die Esmeralda. Tevens leuk hoe LauraB en ook Chris aan Esmeralda’s plan meewerkten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *