LauraB flirt, is Joey jaloers?

LauraB flirt, is Joey jaloers?

LauraB flirt,is Joey jaloers?  Ja wij weten allen dat LauraB erg gek is op Joey en binnen Utopia ook zijn “vaste” partner, tenminste ze delen samen hetzelfde bed. Dit zien wij dagelijks op de live-stream. Terwijl de oren van de inwoners nog na suizen van het geluid dat vanavond in de loods te horen was tijdens de jamsessie (de kwaliteit van de optredens was nogal verschillend, maar de sfeer in ieder geval heel gezellig), is er al weer een “bank-sessie…”.

-- Laura's rokersbankje

Het was héél erg gezellig, zo blijkt uit het gesprek tussen de Laura’s op het rokersbankje. LauraB had haar oog laten vallen op de één van de muzikanten, die een beetje met haar aan het flirten was.

-- laura flirt

“Ik ben best wel een deugniet hoor”, zegt ze tegen Laura. Die lacht en beaamt: “Ja, dat zag ik wel, ja! En dat wist ik natuurlijk ook wel. Gelijk al toen ik je voor het eerst zag.”Natuurlijk ging LauraB niet helemaal op de avances van de jongeman in: “Omdat ik zo gek op Joey ben. Maar ik vond het wel grappig.” Laura merkte dat Joey ook wel wat in de gaten had. “Ja,” glimlacht Laura B, “hij was toch wel een beetje jaloers.”Wat denken jullie heeft LauraB expres op deze flirt gereageerd, om Joey jaloers te maken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. lena at 10:22

    Misselijke vrouw echt. Waarom zou hij jaloers zijn hij kan beter krijgen. Maar binnen de loods moet hij het maar doen met laura.

  2. Marja at 09:50

    Laura b is een allemansvriendje. Was Joey er niet geweest had ze wel een andere gepakt. Ze voelt zich nu heel wat alsdirecteursvrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *