Utopia nieuwtjes 11 april

Utopia nieuwtjes 11 april

Het Utopia nieuws van 11 april vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Wilco en Ivan hebben als vanouds de koeien verzorgd.
 • Ivan neemt de overname van de tuin uiterst serieus. Hij heeft vanmorgen de planten besproeid met water en onkruid geplukt. Wordt hij de nieuwe tuinman?
 • Ondanks de problemen met de bekabeling wordt er hard gewerkt aan Le Luifel 2.0. Zo zien we Wilco bezig met de bekabeling en Mark doet ook verschillende werkzaamheden aan de friettent.
 • De kramen van de Utopia markt die morgen gepland staat worden geleverd en opgebouwd.
 • Ook Mark, Laura en Joey is het opgevallen dat de zonen en dochter van Wilco het niet zo meer hebben met Utopia. Ze ogen een beetje down, En dat blijkt ook wel uit dit gesprek waar we eerder verslag over deden. 
 • Tineke zit met haar handen in het water, ze wordt straks onder handen genomen door Nicole. Ze krijgt nieuwe nagels.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:34

  Ik lees dat er weer op elkaar gekat wordt moet dat nu, het is niet leuk als je de bewoners namen geeft die ze niet hebben mee gekregen van hun ouders.
  Je moet elkaar niet uitschelden voor muts of wat dan ook.
  Ik kreeg te lezen je lees niet goed over de kartbaan en ik schreef toch duidelijk het woord stel dat en daar kwamen meteen 3 reacties op.
  Ben ook gewoon verder aan het schrijven en jij schrijf ook verder doe ik ook.
  En voor de dames ze weten wel wie ik bedoel ik schrijf ook met…. en ,,,,,, .

 2. Vlinder at 14:52

  Hortence, natuurlijk kan die vetzak/vreetzak Joey de koeien doen. Los van het feit dat ik het geweldig vind hoeveel aandacht Wilco aan de koeien geeft.. Maar ik moet oppassen met wat ik zeg want ik al sinds 4 april een ban!!!! Simpel omdat een zekere Ari overal zijn mening over gaf. Sterker nog een aantal schatters namen het op voor mij omdat ik niet echt wat verkeerd gezegd zou hebben.. Ik had Laub en Joey de Directeur genoemd en Laub de heks!! Die Ari noemde mij een Muts en dat mag blijkbaar wel.. Helaas heb ik nog steeds een ban tot nu toe….En wat betreft Wilco is niet echt mijn favoriet maar hij heeft zonder meer heeeel werk daar verricht in Utopia!!

  • Sylvia at 23:17

   ga even lekker ergens anders klagen, dit is een heel andere site dan waar jij je ban hebt gehad!! Wat denk je dan ga ik hier maar mijn gal spuwen?? Zielig figuur!

 3. Hortence at 11:18

  Die Joey kan ook de koeien een keer verzorgen.Wilco heeft last van zijn rug en doet al genoeg zware werk. Wilco heeft heel Utopia verbouwd .Knap werk heeft hij verricht . Die koeien verzorgen moet hij niet doen. Joey wil alleen maar koken,omdat hij alleen maar aan eten denkt.Dat ziet die Laura B niet. Maar van een andere wel.Joey is nog jong ,maar Wilco niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *