Gabriëlle hoort Bjorn uit

Gabriëlle hoort Bjorn uit

We gaan nog even terug naar gisteren avond, voor het succesvolle mega meezing spektakel had Gabriëlle nog een klein gesprekje met Bjorn. Ze hoorde hem uit over Gina, wat vindt hij nu precies van haar?

Gabriëlle en Bjorn waren zich klaar aan het maken voor het feestje. En tijdens het omkleden komt dan ook snel de vraag Waarom heb jij gezegd dat Gina voor Markie kiest? Dat heb je al gevraagd antwoordt Bjorn, dat idee krijg ik. Maar Gabriëlle laat het daarbij niet zitten. Wil je dat ze voor jou kiest Bjorn? Maar mag ik vragen vindt je haar leuk? Als zij geïnteresseerd zou zijn in jou zou je haar dan ook leuk vinden? Bjorn krijgt amper de kans om fatsoenlijk antwoord te geven. Hij geeft niet toe of hij haar leuk vindt, maar ontkent het ook niet. Je moet niet tegen mij jokken he antwoordt Gabriëlle. Zou je het erg vinden als ze iemand anders leuk vindt terwijl jij er bent? Er valt een stilte, Bjorn denkt na maar ontkent het toch. Gabriëlle vind zijn verhaal niet geheel geloofwaardig. We praten later sluit ze het gesprek af. Wordt vervolgd?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:13

  Moest je Bjorn zien kijken toen Gina en Mark stonden te dansen (wat je dansen kan noemen)
  en met elkaar stoeiden waarom was Bjorn eerst wel goed dat ze elke keer bij hem was (toen er iemand weg ging) hong ze nog aan Bjorn en nu doet Mark kinderachtig en gaat nu achter haar.
  Dit kan nooit goed gaan, Mark heeft toch Vanessa die is nu voor hem te oud en een jong ding is leuker

 2. Linda at 11:03

  Ik heb al enkele dagen utopia niet meer gevolgd, en nou ik deze berichten weer allemaal leest.. heb ik dus niks gemist.. het gaat constant maar om geld haat en afgunst en roddelen.
  waarom zou Bjorn een verantwoording moeten geven aan Gabriëlle ? zo belachelijk en zo kinderachtig bah bah geen woorden voor..!! kon wel een kleuter school zijn daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *