Het mega meezing spektakel in Utopia

Het mega meezing spektakel in Utopia

Tijd voor een gezellig feestje in Utopia, vanavond staat het mega meezing spektakel in Utopia op het programma. Rond 18:00 komt er de eerste artiest het terrein op. Henny Duchee bouwt alvast de geluidsinstallatie op die vanavond gebruikt zal worden. Vervolgens doet Henny alvast een soundcheck. Maar ook de andere bewoners zorgen dat alles klaar en ingericht is. Ook Johnny Gold komt met flink wat verschijning het terrein op. Hij oefent zelfs ook nog op de hindernisbaan! Ook wil hij Colinda nog een aanzoek doen, maar wel als Wilco weg is. En dan omstreeks 20:00 uur komen de eerste gasten het terrein op. En de zaal stroomt al snel vol met bezoekers. Het beloofd een goede avond te worden voor de Utopianen, het is erg druk bij de bar en ook Le Luifel draait goed. Omstreeks 20:30 uur gaat Gio het podium op want de avond gaat beginnen. Gio vertelt dat ze er al weken naar uit keken. Het wordt vanavond gezellig en we gaan mee zingen!!! Deze avond ga je nooit meer vergeten. Vervolgens worden de huisregels even vertelt. Daarna wordt de eerste artiest aangekondigd, Johnny Gold! Johnny wilde Colidna eigenliujk ten huwelijk vragen, maar besloot dat toch maar niet te doen. Wel wil hij vragen om gezellig intiem te dansen. En dat doen de twee dan ook, het feestje is begonnen!

De volgende artiesten zullen hun zangkunsten ook nog ter gehoren gaan brengen aan het publiek:

– Johnny Gold
– Erna & Danny Temming
– Susanna Veldmijer
– Rob Ronalds
– Michael Oomen
– Henny Duchee

Dit bericht wordt indien nodig nog aangevuld, kom je regelmatig even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *