Is de hindernisbaan wel veilig?

Is de hindernisbaan wel veilig?

Gisteren zagen we al dat Ivan en Wilco erg hard bezig zijn geweest met de hindernisbaan. Na veel werk lijkt de baan af te zijn, zo goed als dan want er ontstaan toch wat problemen. De veiligheid bijvoorbeeld…

Willem was gisteren in Utopia en hij nam een kijk op de baan, hij heeft wel wat opmerkingen. Als ik er kracht tegenaan zet dan breken de schroeven af en dondert ie uit elkaar, zegt hij terwijl hij aan een obstakel sjort. Maar het blijft niet bij dat ene obstakel, de andere bouwwerken mankeren ook wat qua veiligheid dan. Als je hier met je hand in schiet, dan breek je je hand. Dit zijn allemaal touwen, dat mag  niet aldus Willem. Dit zou nooit door een keuring komen. Kijk, als je hier vanaf valt, dan hang je je eigen op. Daar moet je wel rekening mee houden. Ivan is natuurlijk niet blij na zoveel werk om enige negativiteit te horen. Weet je hoeveel werk het was om dit allemaal met touwen vast te maken? De heren zijn vervolgens bezig geweest om de baan zo goed mogelijk aan te passen zodat de veiligheid gewaarborgd blijft. Ivan is gisteren ondanks het mega meezing spektakel tot laat bezig geweest om de puntjes op de i te zetten. Gelukkig kreeg hij hulp van Joey. Zullen de oplossingen genoeg zijn om de veiligheid te waarborgen? We nemen aan dat het straks allemaal veilig gaat verlopen zonder gewonden…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:06

  Ik vind het heel zielig voor Ivan die er zoveel tijd heeft ingestoken met en zonder hulp, allen hij had is goed moeten na kijken of alles wel veilig was.
  Maar veiligheid gaat toch voor ,denk daar de volgende keer om en laat het volgende keer goed nakijken voor dat alle mensen er al zijn

 2. Marja at 09:54

  Ach ze doen maar wat daar, van veiligheid geen benul. Als het maar geld binnen brengt. Dat moet heel wat zijn om de investering eruit te krijgen

  • Mjo at 10:02

   @Marja, Helemaal met je eens. Die 2 mannekes met de grootste mond, want ze doen toch o zoooooooo veel. Maar uiteindelijk slaat het nergens op en is het weer een fiasco, of het kost nog meer geld, en is het nog maar de vraag of die hele investering ooit wordt terug verdiend.

   Maar o wee als ze kritiek of commentaar krijgen, als ze die al überhaupt krijgen, van de bewoners (want die durven dat niet), is de Utopia loods te klein. BAH.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *