Gina VS Gaby

Gina VS Gaby

We gaan nog even terug naar gisteren avond tijdend het mega meezing spektakel. Het was erg druk, zo ook bij Le Luifel. Regelmatig stonden er flinke wachtrijen maar er waren ook problemen…

Mark was goed voorbereid. En had dan ook veel aardappelen staan snijden en alvast voorbakken. Dit deed hij niet alleen, Gaby hielp toen ook een handje. Echter heeft Gaby die taak niet helemaal goed verricht. De frietjes zijn niet bepaald netjes gesneden. Onregelmatig en in dunne punten, waardoor sommige frietjes verbranden.

Om erger te voorkomen vraagt Mark aan Gina of ze Gaby even snel op wil zoeken om de bak met ongebakken patat te sorteren. De slecht gesneden patat moet eruit. Gina loopt snel naar binnen en vertelt het probleem. Maar Gaby is niet blij met het commentaar wat ze krijgt. Meid, neem het lekker van me over, zegt ze verontwaardigd.

Gina legt uit dat het erg druk is bij Le Luifel en dat ze daar geen tijd voor hebben. Ja, maar ik ben hier ook heel erg druk, hoor antwoordt een geïrriteerde Gaby. Ik deed dit voor Mark hoor!

Uiteindelijk gaat ze overstag door een bezoeker waarmee ze een gesprek had. Kom, we zoeken het even snel samen uit biedt de bezoekster aan. De twee gaan aan de slag en Gina snelt terug naar Le Luifel. Daar vertelt ze Mark wat er gebeurd is. Volgens Mark is het nu gezegd en weet ze het voor een volgende keer… De twee bakte er vrolijk op los em besloten toen alles op was nog even een dansje te wagen. De eerste confrontatie van Gina zit erop maar ondanks dat was het een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:01

  Wie dan ook die helpt het zal niet goed zijn voor Mark nu is Gina alles.
  Net wat adriana46 zei koop een patat snijder en doe het anders zelf het zijn toch jouw verdiensten en gebruik je wel friet aardappels.
  En ik begrijp nog niet wat ze in Mark ziet.

 2. adriana46 at 13:54

  …. is alles nu gezegd en weet ze het voor een volgende keer… Mark moet héél blij zijn dat Gaby in haar goedheid mee hielp frites voor te snijden. En eerlijk gezegd is het moeilijk om frites vanuit de hand te snijden. Waarom heeft Mark, met zijn “kwaliteiten” niet ervoor gezorgd dat er een goede fritessnijder is (in plaats van zijn naambord van “Le Luifel”), de fritessnijder is een must voor een fritestent

 3. Mjo at 11:47

  Dat Gaby op deze manier reageert, komt doordat ze jaloers is op Gina en daardoor niets van haar wilt aannemen. Had het een ander gevraagd, was het geen probleem voor Gaby geweest., schat ik zo in.

  Die jaloezie bij Gaby had ik al vanaf het begin in de gaten, toen Gina de poorten binnenkwam. Het gezicht/blik en houding van Gaby, zei mij genoeg. Terwijl ze zoveel aan elkaar kunnen hebben en van elkaar kunnen leren. (kapsters)

  Het is te verwachten, dat er nog wel vaker van dit situaties komen. Ik verwacht nog wel een clash tussen die 2.

 4. Marja at 10:00

  Gaby moet leren dat je gefundeerde kritiek moet aannemen. Te gek voor woorden dat het bezoek moet helpen. Overigens gezellige avond, gina was starnakel dronken en gilde nog harder dan Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *