De brandwonden run in Utopia

De brandwonden run in Utopia

De hele morgen staat al in het teken van de brandwonden run. De run met obstakels gemaakt door Ivan is vanmorgen van start gegaan.

Rond half 10 kwamen de eerste runners het terrein op, een grote drukte is het niet het is wel eens drukker geweest op het terrein tijdens andere evenementen. Gabriëlle heeft verschillende bekertjes water gevuld die ze kan aanrijken aan de sporters. Ook de EHBO is al op tijd op het terrein om mogelijke slachtoffers op te vangen. De organisatie loopt dit keer niet heel soepel, zo bedenkt Ivan 15 minuten voor aanvang dat er een start en finisch bord gemaakt moet worden. Wist Mark niet dat hij Le Luifel zou moeten draaien, de sporters willen namelijk een frietje en de eerste slachtoffers zijn ook al gevallen. Zo is iemand tegen een spijker aangekomen met zijn rug, is iemand gevallen en het laatste slachtoffer is door haar knie gegaan. Ivan hoorde haar knie zelfs knakken er ontstond een streamlock en de bezoekster was weg. Verder gaat het er gezellig aan toe en natuurlijk ook sportief! Maar dat zal de rest van de middag ook wel zo zijn, hopelijk met niet al te veel gewonden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 15:28

    Mark denkt niet aan inkomsten hij denkt alleen nog maar Gina Gina Gina er is niks anders dan Gina hij is Vanessa al vergeten.
    Was er geen eten en drinken bij in begrepen.
    Dit maar nooit meer doen met een paar dingen die er gebeurd zijn zometeen komen der nog mensen met claims,
    Leuk geprobeerd Ivan jammer dat je niet genoeg hulp kreeg maar dat had je kunnen verwachten, ze zijn liever lui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *