Wilco hoort Mark uit over Gina

Wilco hoort Mark uit over Gina

Gina was erg aangeschoten na de drank die ze genuttigd had op het Mega meezing spektakel. Zo hing ze voortdurend bij Mark, liet ze weten dat ze van Vanessa en Mark houdt en getuigen zal zijn. Ze vind dat Gio gewoon had moeten gaan in januari en heeft ze vroeger een meisje een gekneusde kaak geslagen. Uiteindelijk brengt Mark haar naar bed en vallen de twee intiem in slaap, uiteraard is er niks gebeurd! Vanmorgen had Wilco met Mark een gesprek. Hij hoort hem uit over Gina, het is hem namelijk ook opgevallen dat de twee het erg gezellig hebben.

Wat hoor ik allemaal voor vreemde verhalen? Handje, handje slapen? vraagt Wilco aan Mark. Nee antwoordt Mark, niet hand in hand. Ze ligt gewoon tegen me aan, meer ook niet. Ze is natuurlijk een super lekker wijf, dat weet je. Ik ben haar type niet en ik heb Vanes voegt hij eraan toe. Maar als je wel haar type was geweest dan was het anders geweest vraagt Wilco zich af. Ja antwoordt Mark dan waren we al getrouwd geweest voegt hij er al grappend aan toe. Vanes weet hoe het zit! Er zal dus waarschijnlijk niets gebeuren tussen Gina en Mark. Of misschien toch wel?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Linda at 14:30

  Toet, ik geeft je helemaal gelijk. geen ene kerel is in Utopia te vertrouwen. dit geld pcies het zelfde voor de vrouwen daar. Het verwonderd me nog niet dat er geen orgie is daar.. maar wie weet zal dat ook wel komen., daarbij ik denk dat ,dat ook de enige reden is dat ze er nog mensen voor krijgen want je behoefte worden er helemaal vervult . alleen moet je er wel een klein beetje voor doen.. ach ja is altijd beter dan een via internet of een relatie bureau .. dit gaat in elk geval wat sneller!!
  SCHANDALIG!!!!

 2. anneke g at 13:11

  En weer een dronken tor hoe komen ze der aan daar, we hebben een volgende Vanessa geen wonder dat Mark dar op valt hij houd van dronken mensen.
  En dan zeggen nee der is niks gebeurd hij had toch in een ander bed kunnen gaan liggen hoelang zal het duren eer het een ruzie komt tussen Mark en Bjorn
  En Bjorn vergeet haar wat heb je aan een dronken tor die niet te vertrouwen is.
  Hoelang zal het duren eer de andere bewoners haar zat zijn

 3. lena at 12:43

  Ach hij is nooit gek op vanessa geweest. Hij is echt stapel op die gina. En vanessa moet gewoon iemand anders zoeken die wel voor haar gaat.

 4. Anja at 12:36

  Markie laat je niet beinvloeden door anderen, wordt je niks wijzer van, laat ze maar lullen, als jij Gina leuk vind, dan vind je Gina leuk, als je van Vanessa houdt dan hou je van dr, mensen kennen je niet persoonlijk dus hebben ze altijd wel commentaar, echt irritant, maar goed niks te doen zekers, Markie en Gina friends forever en zo hoort het.

 5. Toet at 12:26

  Hoe krijgen ze die ordinaire vrouwen bij elkaar.Nu al zat als een tierelier.En dan maar in het bed kruipen bij die enge mark.Het ziet er weer mooi uit maar niet heus.Vanessa laat hem zitten deze man is niet te vertrouwen ga door met je leven.Wie wilt er een man die zo dicht bij een vrouw in bed slaap.Gek zooitje daar.Mongolen land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *