Ruzie over de organisatie van de run

Ruzie over de organisatie van de run

De brandwonden run in Utopia zit er weer op. Echter is niet alles vlekkeloos gelopen. En ook Ivan vindt dat en laat dat aan Colinda weten. Al snel ontstaat er een ruzie over de organisatie van de run.

Ivan vindt het niet kunnen dat een Colinda en Mark niet hebben geholpen aan de run. En dit terwijl Ivan de mensen hard nodig had. Ook had Colinda wel lunch kunnen maken voor de rest als alleen voor zichzelf. Dit heeft hij via een opmerking aan Colinda laten weten, wat we helaas gemist hebben. Wel zagen we Colinda kwaad weg lopen om vervolgens een sigaretje te roken. Volgens Wilco hadden verschillende mensen gezegd dat ze patat wilde eten, daarom besloten de twee om patat te snijden. Echter toen de run erop zat kwamen de mensen niet terug. En daarom besloot Colinda ook nog eten voor vanavond voor te bereiden. Volgens Wilco was het onduidelijk hij had namelijk idee dat de gasten na de run nog de gelegenheid kregen om te eten en te drinken op het terrein. Ivan benadrukt op zijn manier dat dat niet zo was, anders had hij het wel vertelt. Volgens Wilco foetert Ivan op de mensen die hij niet zag. Alles liep goed! Het enige wat voor jou niet gelopen heeft is de lunch. En de inzet van 2 mensen valt Ivan in de rede, Colinda en Mark. Die BBQ van vanavond is pas vanavond! De woorden lopen hoog op volgens Ivan lult Wilco maar wat en neemt hij het op voor zijn meisje en Wilco ontkent dat. Ivan moet gewoon beter kijken, dat is project leiden! Mijn verwachtingspatroon is blijkbaar anders en als ik dat reflecteer dan krijg je dit. Ik baal van mezelf, en misschien moet ik geen verwachtingen hebben. Je moet meer een lijnig zijn aldus Wilco. De twee schelden elkaar uit en lachen daarna, het lijkt weer over te zijn. Colinda komt vervolgens even een sigaretje roken en Wilco zegt geef elkaar een knuffel. Nee zegt Colinda sarcastisch, en hij krijgt vanavond ook geen eten wat ik klaar gemaakt heb. Ivan lacht en Wilco zegt dat hij het goed gedaan heeft vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. adriana46 at 14:06

    De communicatie en organisatie binnen de poort van Utopia is minimaal slecht te noemen. Uiteraard hadden ze voor Ivan een lunch kunnen bereiden. Die had het daar zelf wel iets te druk voor. Ivan had goed moeten communiceren en ook jammer dat ze de deelnemers aan de run niet de mogelijkheid hebben gegeven iets te drinken en te eten. Dat zijn gemiste inkomsten. Daarvoor kun je niet enkel een wijzende vinger naar Ivan richten. Ook Mark is niet echt slim geweest. Met enig inzicht weet je dat de mensen na zo’n run wel honger dan wel trek hebben en zeker wel dorst. Nee geen wijn Utopianen, niet iedereen zit aan de drank, maar gewoon frisdrank. Ja! Weer een gemiste kans voor extra inkomsten.
    Zo Colinda, harde taal. Dus Ivan krijgt vanavond geen eten…… tja dan maar eten wat jullie voor de deelnemers van de run hadden beoogd. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *