Mark zit niet helemaal lekker in zijn velletje

Mark zit niet helemaal lekker in zijn velletje

Mark en LauraB zitten in het zonnetje te kletsen, Mark blijkt niet lekker in zijn velletje te zitten. En dat komt eigenlijk door Gina en ook een beetje door Vanessa.

Mark zegt dat hij niet helemaal lekker in zijn velletje zit, van de ene kant wel en van de andere kant niet. Er gaan verschillende geruchten te ronden en zo. LauraB denkt dat Mark er goed over na moet denken, het is ook wel snel dat je zo close bent na één week. Ik zou dat ook apart vinden maar van de andere kant lach je wel heel de tijd. Dat is het hem ook juist antwoordt Mark, ik heb gewoon behoefte aan genegenheid. Ik voel me er goed bij en er gebeurd niks. Gisteren ook toen werd ze door iedereen weg gestuurd omdat ze aangeschoten was en bij mij werd ze rustig. Ze vervangt een beetje Laura. LauraB snapt het wel en vraagt hoe hij het zou vinden als Vanes zo innig om zou gaan met innig. Ik vind het best antwoordt Mark, ik hou niet zo van een relatie en het bezitterige. Ik hou echt van Vanes, zoals dat gegaan is heb ik bijna nooit. Er had wel een andere druk op gezeten als we het geen relatie zouden hebben. Ik ben nu gewoon koppig en ik heb nog niet geschreven. Omdat het je nu naar de keel knijpt aldus LauraB, het is groter en groter geworden toen Vanessa weg was. Ja zegt Mark daarom zeg ik ook dit is in principe geen relatie? Naar mijn mening niet nee aldus LauraB. Mark vind relaties erg verstikkend voelen en bleef daarom vaak vrijgezel. LauraB kan zich er wel in vinden, zij had dat eerst ook. Maar nu ze Joey heeft denkt ze er anders over. Iedereen doet zijn ding en dan is het niet beangstigend. Mark antwoordt ja, ik vind Vanes een super vrouw. Ik heb gezegd dat ik op haar wacht en dat doe ik ook. Maar laat me gewoon niet te veel poes pas laat me gewoon! LauraB denkt dat het lastig gaat worden op deze manier. Mark kan dat wel beamen, ik heb Vanessa wel in mijn hard gesloten. Ik zou er contact mee houden wat er ook gebeurd. Het is een lastig parket! LauraB zegt dat het nog niet echt een basis voor een relatie heeft. Maar jij voelt ook de druk van alle kanten. Ja zegt Mark dan heb ik zoiets laten we het beëindigen en voor de rest zien we het wel. Laat me mijn ding doen of ik zeg aju paraplu. Als je gek genoeg op haar bent dan doe je niks aldus LauraB. Dat is ook de bedoeling aldus Mark, maar volgens LauraB wordt het op deze manier alleen maar moeilijk. Ik ben nu ook gelijk down aldus Mark. Je moet hier genieten aldus LauraB, zodra je daar aan denkt zie ik je ogen veranderen. Mark antwoordt niet te kunnen genieten. Als er gezegd wordt van iemand waarmee je een klik hebt gooi die bedden uit elkaar of kom naar huis dan… Wat is nou handig?  De relatie op pakken als ik eruit ben of gaan we zo door emmeren? Je weet zelf wat het verstandigste is, schrijf haar een brief. En zeg dat het op deze manier niet handig is. Mark antwoordt ja want zo kan het niet verder. Ik wil graag nog hier zijn, ik wil tot de streep. 1 januari ben ik thuis of ze moeten me weg stemmen. Dan is het toch duidelijk Mark vraagt LauraB. Ja antwoordt Mark en jij benadrukt het nog effe. Het zou zonde zijn om weg te gaan aldus LauraB. Hoe je het prettig kunt maken voor jezelf ligt aan jou. Mark gaat voorlopig niet schrijven dat weet hij wel. Schrijf je gevoelens op papier adviseert LauraB en kijk volgende week verder. Maar je moet wel een brief gaan schrijven anders blijf het in je kop zitten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. adriana46 at 14:16

    Nou die “relatie” met Vanessa stelt niet veel voor. Het was meer een “aanranding” die door Vanessa op Mark werd gepleegd. Ze zat met een borrel op…. wanneer was dat niet bij Vanessa… boven op Mark, die daar passief met zijn zwarte sokken aan, bij lag. Dus wat heet nu “relatie”. l*lkoek. Mark en Gina lijken mij wel leuke maatjes te zijn. Ik zou Gina adviseren niet verder dan dat te gaan. Ook niet met Bjorn. Ik hoop zo dat er eens een vrouw in Utopia komt die ook zelfrespect kent.

    Mark wees een vent en schrijf die brief. Vanessa is beslist niet gek, wie weet leest ze utopiaTVshow nieuws wel of heeft ze een live-stream abonnement en ja dan trekt ze heus wel haar conclusie. Ook al is het “niets is wat het lijkt”………. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *