Opening Utopia camping

Opening Utopia camping

De Utopia camping wordt vanavond officieel geopend met een gezellige BBQ. De eerste gasten zijn al gearriveerd en worden hartelijk ontvangen door LauraB. Ze stuurt de mensen naar de camping en geeft ze ene plaatsje. Vervolgens hebben de gasten de tijd om alles te installeren. Ondertussen wordt de BBQ gereed gemaakt door Gio, Naomi snijdt alvast wat brood zodat alles klaar staat. Ondertussen maken wat muzikanten wat muziek, zij zullen vanavond ook aanwezig zijn om gezellig te jammen. De bewoners en gasten kletsen gezellig over van alles en nog wat. Er is zelfs een kampvuur om het gezellig te maken. Zo ook Gina en Naomi. Gina vertelt dat ze met Mark besloten heeft voorlopig de bedden uit elkaar te schuiven. Dit om geen verkeerd signaal af te geven en het is zielig voor Vanessa. Ze wordt overspoeld met commentaar erover. Naomi vind het wel knap maar benadrukt dat het in de buitenwereld groter gemaakt wordt dan dat het is.

En als alle voorbereidingen klaar izjn verzorgd Gio het vlees op de BBQ. Terwijl de rest gezellig om het kampvuur zit. Gabriëlle helpt hem en het oogt gezellig, maar dat is het niet helemaal. Mark heeft namelijk bepaald dat er geen halal vlees besteld mag worden. En dus kan Ivan niets eten, geen vlees voor hem. Scheldend staat hij bij de barbecue, hij is goed pissig en maakt dat duidelijk door het woord f*ck te gebruiken in elke zin.  Hij moppert er nog even op los, maar voor de gasten zet hij graag zijn slechte humeur opzij. En gelukkig was het nog gezellig.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. maria at 20:09

  Uitvergroot in de buiten wereld naomi? Beelden liegen anders niet! Als tegen naomi word gezegd (gio) wil geen relatie dan heeft ze een plaat voor haar hoofd.Duidelijker kon Gio de laatste keren niet zijn.En zo n iemand moet raad geven aan Gina??pffffff Laat eerst maar eens zien wat normen en waarden zijn naomi.

 2. Hortence at 19:29

  Naomi neem een voorbeeld aan Gina.Het wordt niet groter gemaakt buiten.Beelden liegen niet.Gio vertelde je toch dat hij geen relatie wil in Utopia.Jullie zaten samen bij de koeien.Dat Gio op de bank gaat slapen is om jouw Naomi duidelijk te maken dat hij niets met je wilt.Dat was ook op beeld.Gina goed hoor . Gina laat Naomi zien dat je waarde hebt van je lichaam en als vrouwe.

 3. anneke at 18:58

  Gina is dus wel gek op Mark maar hoe lang kan ze afstand houden. Wat ziet ze eigenlijk in die Mark ze weet dat hij daar buiten iemand heeft die op hem wacht . Ze leggen nu uit elkaar ze kan beter in een andere kamer gaan leggen of op een bed verder bij hem vandaan.
  Moet dat vlees nafgedekt worden er legt helemaal niks over heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *