Benjamin is gefrustreerd

Benjamin is gefrustreerd

Eerder schreven we al over Benjamin die een ambitieus plan had, hij wilde iets doen aan de rommel. Al vaak zijn er pogingen gedaan maar nog nooit écht gelukt. Ook Benjamin lijkt erachter gekomen dat dat inderdaad niet zo makkelijk als gedacht is.

Benjamin is gefrustreerd en uit dat bij Ivan, Nicole, Rob, Bjorn en Gina. Er is geen structuur aldus Benjamin. Het is toch niet te veel moeite om iedere dag heel even je handen uit de mouwen te steken? En van een uurtje afwassen of stofzuigen ga je echt niet dood. Benjamin kan simpelweg niet geloven dat sommige bewoners hier geen tijd voor hebben. Nicole lacht, en antwoordt dat ze er al een tijd zit en het waarschijnlijk niet te veranderen valt. Ook Rob geeft de nieuweling wat advies, laat het los. Je kunt je energie beter anders voor gebruiken. Maar of Benjamin dat gaat lukken?

We vallen ook nog in een gesprek tussen Bas en Gabriëlle bij strandtent Baas Beach. Bas begint over de vele negativiteit van gisteren. Hij zou niet eerlijk zijn over geld en daar baalt Bas van. Het is gewoon krom als ik aangesproken word dat het niet transparant was, hoe ik baas beach heb neergezet. Terwijl ik dacht dat ik € 500,- had gekregen wat € 250,- bleek te zijn. En dan heb ik bijna € 900,- omgezet en dan baal ik van dit gelul achteraf. Gabriëlle vraagt hem vervolgens of hij geld heeft verduisterd. Bas antwoordt eerlijk dat hij wel eens 20 euro uit de kas heeft gejat. Maar niet veel later weer heeft terug gelegd. Het was een experiment om te kijken hoe de invloed van buitenaf is. Bezoekers proberen te stoken tussen de Utopianen en daar hou ik niet van. Niet veel later hebben de twee het over de toekomst. Bas is benieuwd wat Gabriëlle na Utopia wil doen in de buitenwereld. Gabriëlle vertelt dat ze graag een magazine wil starten. En Bas vertelt dat hij de droom had om een Beach Club eigenaar te worden, maar sinds Baas Beach weet hij dat niet meer zo zeker. Wel weet hij dat hij graag de leiding over de stichting zou willen binnen Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:17

  Benjamin is gefrustreerd. Beetje snel. Hoelang is hij in Utopia??

  “Het is toch niet te veel moeite om iedere dag heel even je handen uit de mouwen te steken?”
  Neen, dat zeker niet, maar dat zeiden en dachten er meer toen ze pas binnen waren. Diegene met de goede voornemens van destijds doen nu ook niets meer. Het is blijkbaar aanstekelijk of besmettelijk.

  Ben dus benieuwd hoe Benjamin zal zijn over een maand of 3.

 2. Maria at 21:21

  De meeste mensen zijn nog te lui om uit hun ogen te kijken, grote monden maar niks opruimen, een ander doet het wel denken ze. Zo zijn ze opgevoed, anders ruim je je zaakjes gewoon op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *