Gio verlaat Utopia definitief

Gio verlaat Utopia definitief

Door server problemen zijn we niet altijd even goed online geweest waardoor we geen berichten konden plaatsen. Sorry voor het ongemak, als het goed is zijn deze problemen nu verholpen! En zijn we ook weer goed te bereiken.

Gisteren liet Gio weten dat hij vandaag Utopia zal verlaten. En zoals we dat gewend zijn is dat rede voor een feestje. Een afscheidsfeestje! Met gezellige muziek waar de bewoners op los gingen. Maar al snel werd het dansen een kussengevecht en zagen we veel bewoners flink wat lol hebben. Kussens vlogen alle kanten op! Wat later op de avond is het tijd voor een avondduik in het zwembad. Het feestje is geheel Gio sytle. Alle bewoners gaan op de rand staan om vervolgens een mega bommetje te creëren. Ook rennen ze met zijn allen rond om een draaikolk te maken zoals we dat van GIo wel meer hebben gezien. Daarna is er nog een kampvuur en wordt de avond gezellig afgesloten. Vandaag is de laatste dag van de langs zittende Utopiaan. Uiteraard doen we verslag zodra hij de poort uit loopt!

En toen was de volgende dag alweer aangebroken en weer bijna 12:00 uur wat betekend dat Gio bijna Utopia mag verlaten. Samen met Naomi pakt hij zijn spullen in. En na bijna 1.5 jaar zijn dat wel wat spullen. Gio lijkt het zelf ook redelijk zwaar te hebben, we horen hem regelmatig snotteren. Alle spullen worden op de bakfiets gezet. Hij schrijft nog een boodschapje op de benen van Naomi en aan de binnenkant van de kledingkast zodat ze er altijd naar kan kijken. Als iedereen op de bank zit bedankt Gio iedereen voor de geweldige tijd in Utopia. Dit jaar heb ik het anders gedaan als vorig jaar, minder hard gewerkt door mijn schouders. Nu ik herstelt ben ga ik weer. Het was voor mij een verrijking om wat langer te blijven. Ik heb geen seconde spijt en heb genoten van elk moment. Ik wil mijn achterban ook bedanken, mijn moeder, vader, zusje en broer. Ik ben super blij dat ik erheen ga, ik ga het afsluiten jongens. Ik vond het top, ik ga lekker naar huis en ooit tot ziens! En let een beetje op Naomi alsjeblieft. Daarna gaan alle bewoners richting de poort. Dan is het tijd voor een group hug en Gio zegt dat ze allemaal hun best moeten doen. Dan wordt er een groepsfoto gemaakt en Gio zegt daarna dat het zo onwerkelijk is om de poort uit te gaan. Tijd voor knuffels en iedereen loopt mee naar de poort om Gio uit te zwaaien. Maar Gio blijft even achter met Naomi en er volgt een emotioneel afscheid. Samen lopen de twee hand in hand richting de poort. Ze denkt dat Gio het echt gaat maken in de buitenwereld en benadrukt dat hij haar brief thuis moet lezen. Bij de laatste poort volgt nog een knuffelronde. En dan zit het Utopia avontuur van Gio er definitief op. Naomi is in tranen en lijkt ontroostbaar. Komt ze er nog bovenop? Gio succes in de buitenwereld!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 21:06

    Is weer in tranen pppfffff, die blijft echt niet lang meer in utopia,
    Tja en zo heeft Gio een relatie achter gelaten van 5 jaar, isabel was zeker ook in tranen toen hij met jou ging, nu weet je hoe het voelt Naomi,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *