Post voor Stefanie

Post voor Stefanie

Door server problemen zijn we niet altijd even goed online geweest en konden we geen nieuwsberichten plaatsen. Sorry voor het ongemak, als het goed is zijn deze problemen nu verholpen! En zijn we ook weer goed te bereiken.

Bas loopt naar de brievenbus en vindt een flinke lading post. Hij loopt terug naar de loods en brengt de brieven naar een nog half slapende Stefanie. Jezus, hoeveel post krijg ik? Zegt Stefanie verbaasd. Echt mad veel!

Ze opent de eerste brief en begint te lezen. Zo, regel vier: drink minder, leest ze hardop voor. Na een aantal minuten vraagt Gabriëlle of het goede post is. Stefanie knikt, maar enkele brieven later verandert haar stemming. In een blauwe envelop vindt zij namelijk een brief van Maarten, één van haar goede vrienden. Stefanie laat niet veel los over de brief, maar een leuke brief is het zeker niet. De brief gaat natuurlijk over alles wat er met Rob is gebeurd, waardoor haar relatie buiten Utopia tot een einde is gekomen.

Uiteindelijk geeft ze de brief van Maarten aan Nicole. Zij leest hem door en begrijpt hem, je mag in je handjes knijpen Stiff, met zo een wijze vriend. Hoe je het ook went of keert, Lars de ex van Stefanie heeft hier niet om gevraagd. En dan moet jij op de blaren zitten. Nicole haar mening doet Stefanie echter niet zo veel. Ze gaat rustig verder met lezen en op de brief van Maarten na is alles, tot nu toe, positief. Waarom schrijven ze iedere keer zo ongelooflijk veel? vraagt Stefanie zich af met een klein lachje op haar gezicht. Wees blij meid, dat betekent dat ze de moeite voor je nemen en van je houden antwoordt Nicole.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *