Gio en Naomi hadden ruzie over de Ramadan

Gio en Naomi hadden ruzie over de Ramadan

Gisterenavond hadden Naomi en Gio een romantische date bij de strandtent van Bas. Ze voerden elkaar aardbeien, dronken een glaasje en gaven elkaar zoentjes terwijl de zon langzaam onderging. Echter kwam daar al snel een einde aan…

Gio wil namelijk aan de Ramadan mee doen. Echter is er dan wel een probleempje, hij mag niet kussen met Naomi. Naomi hoort het aan en antwoordt vol verbazing dat gaan we dus niet doen hè?! Gio probeert Naomi uit te leggen dat hij dan net als andere moslims alleen mag zoenen na zondsondergang. Maar daar is Naomi het niet mee eens. Als je me nu kust, dan kus je me tijdens de Ramadan ook! Ik ga niet toestaan dat je mij niet meer kust. En daarmee lijkt het standpunt van Naomi een feit. Naomi wil gekust worden, ook tijdens de Ramadan! Ze heeft geen zin in een kusverbod. Gio kan wel lachen om de reactie van zijn vriendin, maar Naomi niet. Ze is bloedserieus bekijk jij het maar! Ik vind dit niet meer zo leuk. En terwijl Gio zijn glas opnieuw bijvult loopt Naomi bij hem weg. Schatje, kom terug roept hij haar nog na. Maar Naomi is vertrokken.

Niet veel later zoeken ze elkaar toch weer op. Ze nemen plaats op het schommelbankje. Je mag het prima van mij doen, maar dat kussen slaat nergens op aldus Naomi. Gio weet zich even geen houding te geven. Haastig denkt Gio na over een oplossing en zegt dan uiteindelijk maar niet aan de Ramadan mee te doen. Maar dat wil Naomi nu ook weer niet. Je doet net alsof ik de boze heks ben, ik heb niet gezegd dat je niet mee mag doen, maar ik vind het gewoon belachelijk dat je geen kusjes geeft aldus Naomi. En ze barst in tranen uit. Het is net alsof ik je alles wil verbieden wat je leuk vindt, maar dat is niet zo zegt Naomi. Naomi blijft huilen en Gio ziet in dat hij serieus moet zijn, ik wil niet dat je verdrietig bent, want je bent namelijk de allerliefste. En met een welgemeende kus is dit onderwerp weer even van de baan. Wat denken jullie? Zal Gio toch meedoen met de Ramadan, of kiest hij ervoor ook overdag met Naomi te kunnen kussen? Benieuwd hoe die ruzie precies verliep? Bekijk onderstaand filmpje dan even terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:10

  Wie is zij om heb te verbieden dit te doen Giorgio kan toch zelf beslissen wat te doen, vorige keer toen hij mee deed heeft hij het ook niet vol gehouden maar ik vond het heel dapper van hem.
  Als ik hem was deed ik het toch je bent je eigen baas Isabel heeft er ook niets van gezegt

 2. Wil at 19:46

  Is weleens goed niet zoenen, hoeven we ons even niet te ergeren, wat maakt naomi zich druk, als gio er een x uit gaat valt er ook niet meer te zoenen.Doe volwassen Naomi !!!!!!!!

 3. David Brigham at 11:37

  Dat niet kussen is volgens mij overigens een beetje onzin (ik heb niet veel vertrouwen in Ivan’s theologische kennis eerlijk gezegd). Heb het even nagekeken en volgens de islamitische overlevering (hadith) kustte Mohammed zijn vrouwen gewoon tijdens het vasten, en mag een ander dus ook zijn eigen vrouw kussen en aanraken gedurende Ramadan MITS hij er zeker van is dat hij zich verder kan beheersen (dus dat het niet leidt tot ‘meer’ dwz tot gemeenschap). Nou denk ik dat we niet veel vertrouwen kunnen hebben in de zelfbeheersing van Gio en Ivan, dus voor hen zou niet kussen wel een goed idee zijn (en voor ons kijkers ook ). Zijn er toevallig moslims aanwezig voor de gangbare mening?

 4. Hortence at 10:26

  Voor die Gio ,komt het goed uit dan hoeft hij niet in de buurt van die Naomi .Gio geeft weer aan dat hij geen relatie met haar wilt.Naomi ,heb je wel een huid.Gio ging op de bank slapen ook om Naomi te ontlopen.Ik zou ook graag willen weten waar die spierziekte van Naomi is .Vanaf die strenge brief is dat mens niet meer ziek,gaat niet meer dagen in bed liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *