Post voor Bjorn en Gina

Post voor Bjorn en Gina

De morgen is inmiddels alweer bijna voorbij in Utopia. Vandaag komen de twee potentiële bewoners binnen maar eerst was er nog even post. Dit keer voor Bjorn en Gina!

Gina is naar de brievenbus geweest en overhandigd ook een stapeltje post aan Bjorn. Samen zitten ze lekker op de bank en nemen alle berichten van het thuisfront door. Bjorn krijgt een interessant berichtje van een goede vriendin. Ze had wel wat stemmen voor hem verwacht bij de nominatie gisteren. Hij zou heus niet op de bank belanden, maar als hij er toch uit was gegaan, was dat ook niet erg geweest. Dan had ie mooi mee op vakantie naar Spanje kunnen gaan. Ze voegt er wel iets emotioneels aan toe, pas als iemand weg is weet je wat iemand voor je betekent. Ook de sushitent zou Bjorn missen. Ze hebben een stuk minder omzet sinds hij in Utopia zit. Kortom positieve berichten voor Bjorn waar hij dan ook erg blij mee is.

Gina krijgt intussen alvast felicitaties voor haar verjaardag op 12 juli. Terwijl ze zelf de verjaardag van haar lievelings oom is vergeten! Wel vindt ze het echt een cadeautje, al die grappige kaartjes Alleen maar leuke dingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *