Madelon en Wim zijn de twee potentiële bewoners

Madelon en Wim zijn de twee potentiële bewoners

En toen was het tijd voor de twee nieuwelingen, twee potentiële bewoners zijn inmiddels het Utopia terrein opgelopen. Ze zullen vandaag waarschijnlijk eerst beproeft worden door middel van een lockdown van 2 dagen. Ivan, Mark en Gio maken alvast het overlevingspakket klaar. De twee nieuwe werden opgewacht door Gina, Gabriëlle, Rob, Nicole, Gaby en Naomi. Mark komt alvast vertellen wat de bedoeling is, ze mogen de loods niet in. Bij het kampvuur verzamelen waar ze zich voor mogen stellen. Gabriëlle vindt het wel heftig dat je dat allemaal kan verlangen. Daarna leggen wij het verder uit en gaan ze gelijk richting de gym. En dan gaat de poort open! De nieuwe potentiële bewoners zijn Madelon en Wim dit betekend dat Ron is afgevallen. Ze worden hartelijk ontvangen en dan is het tijd voor een voorstelronde.

Madelon is single en laat haar lieve familie achter. Ze kan niet bouwen maar wil wel graag leren en dat kan wel van Wim. Verder is ze sport en welzijn medewerker en doet ook aan backpakken.Ze rookt af en toe en drinkt niet veel. Liefde vind ze belangrijk en uiteraard sporten, het samen sporten. Hygiëne vind ze ook wel belangrijk en houdt van humor. Ze kan niet goed tegen dominante mensen. Madelon voelt zich het beste thuis tussen mensen. Vind goede gesprekken belangrijk. Ze heeft in de sales gezeten en gaf weerbaarheidstraining aan kinderen. Verder heeft ze Utopia redelijk gekeken maar vooral toen duidelijk werd dat ze naar Utopia mocht. Verder zou ze meer gezamenlijke dingen willen doen, de lockdown was bijvoorbeeld een goed voorbeeld.

Wim is 29 en allround timmerman, over 2 weken wordt hij 30. Ik laat vrienden, familie en 2 katten achter. Ik wil in Utopia de meubelmakerij oppakken. Er ligt genoeg afval waar ik dingen van kan maken. Ook wil ik cursus geven klussen voor vrouwen. Er zit een quiz aan verbonden en de winnaar krijgt een roze kluskoffer. Ik wil anderen graag assisteren met het bouwen. Verder ben ik een open boek, je kunt alles vragen. Wim rookt en drink.

Ivan leidt de ontgroening in: “De groep is nog nooit ze harmonieus geweest en daarom hebben wij een leuke verrassing voor jullie. Mark en Gio vertellen jullie meer.” De twee mannen gaan voor de groep staan en beginnen hun toespraak. Gio vertelt dat de kandidaten normaal op een gespreid bedje terecht komen, maar dat het de groep leuk lijkt als Madelon en Wim twee dagen gaan lockdownen. Ze mogen niet in de loods komen “Prima”, reageert Wim enthousiast. En ook Madelon heeft er zin in. De eerste opdracht gaat meteen van start. Ze moeten vuur maken. Ook krijgen ze een overlevingspakket.

Gio legt uit hoe de twee vuur moeten maken. De bedoeling is dat Madelon en Wim straks samen vuur gaan maken. Het is dus geen wedstrijd tegen elkaar, maar juist een samenwerkingsopdracht. Wanneer ze het vuur hebben aangestoken moeten ze een touw doorbranden. Daaraan zit de zak met spullen die ze de komende twee dagen nodig gaan hebben. Als de zak op de grond valt mogen ze de spullen hebben.

Wim en Madelon duiken meteen de bosjes in. Hun plan is om een groot vuur te maken. Nadat ze hun buit bij elkaar hebben gesprokkeld, hebben ze een slim idee. Ze leggen het vuurtje gewoon daar waar het touw het laagste hangt! Giorgio corrigeert de nieuwelingen. Zij maakten hun vuurtje ook een stuk verder weg, anders is het te makkelijk. Gabriëlle maakt zich intussen zorgen: “Is dit niet een beetje too heavy?”. Ivan stelt haar gerust. Ze blijven erbij voor tips en geven ze juist een fijn welkom. Het is gelukt! Wim en Madelon hebben het overlevingspakket binnen gesleept! Laat de lockdown maar komen! Succes Madelon en Wim!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Petra at 09:28

    Ik kijk naar haar gezicht en donkere krullen en denk Mark jonge…. dit lijkt toch veel meer op wat je zou willen, of is het al te laat?

  2. Merel at 15:28

    Ik dacht ” waar ken ik haar van?”. Zij is nanny geweest van de kids van Andy en Melisa van der Meijden. Heb haar maar in 1 aflevering gezien nl toen ze kwam solliciteren en daarna niet meer wat vreemd is. Dat ze nu in Utopia zit is wel héél erg toevallig zeg! Zij is zeker weten gevraagd net zoals velen anderen omdat ze amper aanmeldingen krijgen…………………………………….sneu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *